İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İBB sporcuları Afrin’deki Mehmetçik abilerine selam durdu

yazar Reha Kadak

İBB sporcuları ve izcileri, Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek mesajı yayınladı.

Ülke sporuna 23 branşta 40 bin sporcuyla hizmet veren ve Milli takımların bel kemiğini oluşturan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları, Afrin harekatını gerçekleştiren Mehmetçik abilerine selam durarak destek verdi.

İBB bünyesindeki; basketbol, voleybol, güreş, karate, tekvando, judo, masa tenisi, atletizm, bedensel engelli yüzme, badminton, özel sporcular, halter, okçuluk, wushu, bilek güreşi, buz hokeyi, tenis, hentbol, satranç, buz pateni, yüzme, kayak ve izcilik olmak üzere 23 branştan sporcular ayrı ayrı, Türk bayrağı açarak asker selamı verdiler.

İBB Spor Kulübü’nün genç sporcuları: “Yüreklerimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri adına vatanımız için savaşan Mehmetçiklerimiz ile birlikte. Dualarımız sizinle.” mesajı paylaştılar.

İBB

İBB İZCİLERİNDEN DUA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi izcileri ise, İleri Düzey Kış İzci Kampı’ndan, Afrin’de terör örgütlerine yönelik ‘Zeytin Dalı Operasyonu’nu gerçekleştiren Mehmetçik abilerine dua ettiler, selam durdular.

Bolu Aladağ Tevfik Rüştü Günday Kamp ve Eğitim Merkezi’nde kış kampını yapan İBB’li izciler, fularları ile AFRİN yazıp Türk bayrağı açtılar ve Mehmetçik abilerine;

“Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’nda vatanı, milleti ve bayrağı için teröristlerle mücadele eden asker abilerimize İBB Kış İzci Kampı’ndan selam olsun. Kalbimiz ve dualarımız sizinle” mesajını paylaştılar. Daha sonra izciler hep bir ağızdan, “Mehmetçiğimizi muzaffer eyle Ya Rabbi!” diye dua ettiler.

İBB

İBB

İlgili Haberler