İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İETT’ye Stevie Awards’tan 4 ödül

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, dünyanın saygın uluslararası iş ödülleri programı olan Stevie Awards ödül töreni 21 Ekim’de gerçekleşti. İETT, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen törenden 4 ödül ile döndü.

İETT, bu yıl 14.’sü düzenlenen Stevie Awards’ta “Ulaştırma Sektöründe İnsan Kaynakları” kategorisinde gümüş, “Ulaşım Alanında Yılın Şirketi” kategorisinde Metrobüs Kapasite Artırım Projesi ile gümüş ve “Yılın Teknik İnovasyonu” kategorisinde Kara Kutu Projesi ile bronz ödülün sahibi oldu. İETT aynı zamanda, “Ulaştırma Sektörü” kategorisinde Halkın Tercihi Ödülü’nün de sahibi oldu.

STEVİE ÖDÜLLERİ…

Stevie Ödülleri, 2002’de dünya çapındaki organizasyonların ve profesyonel çalışanların başarılarının ve pozitif katkılarının kamusal olarak tanıtılması ve onurlandırılması amacıyla oluşturuldu. Stevie Ödülleri’nde 6 farklı kategori mevcut. Her birinin kendi kategorileri ve programları var. Türkiye’den yapılacak başvurular, Uluslararası İş Dünyası Ödülleri kapsamında değerlendirilmekte. Toplamda 200’e yakın kişi, jüri olarak projeleri değerlendirmekte.

Stevie Awards

İlgili Haberler