İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Instagram’da “Kaydet” Devri

yazar Kadir Toprakkaya

Hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın en kolay yolu olarak görülen Instagram, yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcıların beğendikleri postları kaydetmelerine imkan sağlayacak.

Hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın en kolay yolu olarak görülen Instagram, yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcıların beğendikleri postları kaydetmelerine imkan sağlayacak. Shiftdelete.net`in haberine göre Snapchat`e karşı Instagram kozunu oynayan Zuckerberg, şimdi de paylaşımların kaydedilebilmesini sağlayan bir özelliği yayına aldı.

HERKES HERKESİ “SAVE”LEYEBİLECEK…

Son güncelleme ile gelen bu özellik, kullanıcılara daha sonra incelemek istedikleri bir paylaşımı kaydetme imkanı veriyor. Böylece ilgili post, daha sonra offline olarak da incelenebilecek. Kaydedilen paylaşımlar Instagram`da beliren yeni bir sekmenin altında saklanıp, kullanıcı dilediği zaman bu sekmeye geçiş yaparak, sakladığı paylaşımları offline olarak da izleyebilecek.

 

GÖRSELİN SAĞ ALTINDAKİ AYRAÇ İŞARETİNE TIKLAMAK YETERLİ…

Bir paylaşımı kaydetmek için görselin sağ altındaki ayraç işaretine tıklamak yeterli olacak. Bu paylaşımlara videolar da dahil. Elbette paylaşımlar için yapılan yorumlar güncel olmayabiliyor. Yeni özellik, Instagram`ın 10.2 versiyonunda geçerli. Söz konusu güncelleme ise ABD`li kullanıcılardan başlayarak, parti parti tüm dünyada yayınlanacak.

 

Haberin Kaynağı: shiftdelete.net

İlgili Haberler