İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İnternetten para kazanmak isteyenlere müjde!

yazar Kadir Toprakkaya

İnternetten para kazanmak isteyenlere müjde! Hayata geçirmeyi planladığınız online bir iş fikriniz var, ama nereden başlayacağınızı mı bilemiyorsunuz? Çok başarılı olacağına inandığınız bir site projesi düşündünüz, ama maddi kaynağınız mı yok? Kendi sitenizle kendi işinizin patronu olmak istiyorsunuz, ama stratejinizi mi belirleyemiyorsunuz? Artık tüm bu sorunlar, çözüme kavuşuyor. İnternet girişimcilerini destekleme kararı alan Dorabase, “Startup Desteği” paketi ile hem kredi, hem altyapı desteği sunacak. 

TAAHHÜTSÜZ, SÖZLEŞMESİZ 10.000 TL KREDİ

Dorabase’in sunduğu “Startup Desteği”, internet üzerinden kendi işini kurmak isteyen bir kişinin ihtiyaç duyacağı tüm adımları kapsıyor. Destek paketi dahilindeki “dijital mentorluk” hizmetiyle sektöre yeni giriş yapacak girişimcilere yol gösterilirken, başarılı olmanın ilk şartlarından “dijital pazarlama”  servisi de, yine paket kapsamında müşterilere sunuluyor.  Dorabase’in  yeni girişimcilere sağladığı avantajlar bu kadarla da sınırlı değil. Cloud, cdn ve hosting hizmetlerinden faydalanmak isteyenlere, yıllık 10.000 TL’ye kadar kredi, taahhütsüz ve sözleşmesiz olarak veriliyor. Eğer yapılacak çalışmanın maliyeti 10.000 TL’nin üzerine çıkarsa da, standart fiyatlandırma üzerinden  %20 indirim yapılıyor.

internetten para kazanmak

GELECEK İNTERNETTE

Hayatın her alanında her geçen gün biraz daha önem kazanan internetin, önümüzdeki yıllarda en önemli ekonomik faaliyet alanı olacağı tahmin ediliyor. Eğer bu büyük pazarda yerinizi şimdiden almak isterseniz ise, tek yapmanız gereken www.dorabase.com adresini ziyaret etmek ve sizin için en uygun fırsatları incelemek…

İlgili Haberler