İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul, Ekim’de ‘fizy İstanbul Müzik Haftası’yla Müziğe Doyacak

yazar Kadir Toprakkaya

fizy İstanbul Müzik Haftası, 21-27 Ekim arasında yeniden müzikseverlerle buluşuyor. Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali olan organizasyonda dev isimler sahne alacak. Geçtiğimiz yıl Zorlu PSM’de başlayan festival, bu yıl Zorlu PSM ile birlikte Vadi Açıkhava, Harbiye Açıkhava Sahnesi, IF Beşiktaş ve Kadıköy Sahne gibi İstanbul’un en beğenilen mekanlarını da kapsayarak genişliyor.

Geçen yıl başlayan ve 200 bini aşkın müziksevere birbirinden eğlenceli konserler sunan fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl da Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını ağırlayacak. Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali olan organizasyon, 21-27 Ekim arasında dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserlerle İstanbul’un her noktasına müzik ve eğlenceyi taşıyacak.

Atlantis Yapım ve SM Production iş birliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında 24 Ekim Perşembe akşamı, fizy Müzik Ödülleri töreniyle en iyiler açıklanacak. Zorlu PSM, Vadi Açıkhava, Harbiye Açıkhava Sahnesi, IF Beşiktaş ve Kadıköy Sahne gibi pek çok mekânda gerçekleşecek konserler serisi, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

fizy İstanbul Müzik Haftası

fizy İSTANBUL MÜZİK HAFTASI

Tarih: 21-27 Ekim 2019

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Vadi Açıkhava, Harbiye Açıkhava Sahnesi, Kadıköy Sahne, IF Beşiktaş

İlgili Haberler