İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul gecelerine iddialı mekan: GECE

yazar Kadir Toprakkaya

Son zamanlarda eğlencenin de merkezi olma yolunda önemli mesafeler kat eden Anadolu Yakası, yeni bir mekana daha kavuştu. İstanbul’un yaşayan çağdaş yüzünü göstermek, gecelere renk katmak misyonuyla Nakkkaştepe’de kapılarını açan mekanın adı “GECE” oldu. Geçtiğimiz yıllarda “Rakkas” adıyla hizmet veren mekan, bölgenin sevilen iş adamlarından oluşan bir yatırımcı grubu tarafından hayata geçirildi.

ETKİNLİK VE PERFORMANS MERKEZİ

“GECE” adlı mekan için tam bir etkinlik ve performans merkezi niteliği taşıdığına değinen uzmanlar; “Konumu ve mali yapısının güçlü olması, İstanbul’da uzun soluklu yaşayacak bir mekan olacağı izlenimi vermekte” yorumunda bulundu.

GECE

HANDE YENER’İN KONUK OLDUĞU SERDAR ORTAÇ İLE AÇILIŞ

GECE,  15 Aralık 2018 tarihi itibariyle kapılarını açtı. Açılış nedeniyle düzenlenen ilk konserin starı Serdar Ortaç oldu. Hande Yener’in de konuklar arasında olduğu programda, Serdar Ortaç’ı alkışlayanlar arasında Polat Yağcı, Ömür Gedik, Alişan, Şebnem Schaefer, Aylin Yeşilova gibi isimler vardı.  Yaklaşık 750 kişinin katıldığı büyük açılışta müthiş bir performans sergileyen Serdar Ortaç, konuklardan büyük alkış aldı.

GRAMMY ÖDÜLLÜ MAYA AZUCENA

Açışışta Serdar Ortaç öncesi, aralarında Grammy ödüllü şarkısının da bulunduğu Amerikalı şarkıcı Maya Azucena da sahne aldı. Azucena, şarkılarını seslendirirken sergilediği dans performansı ile de konukların ilgi odağı oldu. Mekan ve etkinlikleriyle ilgili bilgileri bundan böyle Kadıköy Life Dergisi sayfalarında, internet haber portallarında ve sosyal medya platformlarında takip edebileceksiniz.

Serdar Sözbir

İSTANBUL’UN DEĞERİNE DEĞER KATMASINI İSTEDİK

GECE’nin bölgeye kazandırılmasında yoğun çaba harcayan isimlerden biri olan Serdar Sözbir, Kadıköy Life Dergisi’ne yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bu bölgenin insanları olarak böyle bir yatırımın burada olmasını özellikle arzu ettik. Yaklaşık sekiz ay süren çalışma sonunda, İstanbul’un değerine layık olabilecek bir mekan kazandırdık. Başta çocuklarımız olmak üzere pek çok arkadaşımız, geceli gündüzlü çalışarak büyük emekler harcadı. Burada bir defa da aracılığınızla onlara teşekkürlerimi iletmek isterim.”

GECE Nakkaştepe

İlgili Haberler