İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul Üniversitesi’nde Turizm Haftası kutlamaları

yazar Kadir Toprakkaya

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Akademik Uzmanı Tolga Akagün, bu yıl da bir önceki sene olduğu gibi Turizm Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirtti.

Sponsorluğunu Antalya KOD Yazılım’ın üstlendiği etkinlikler kapsamında sektörün her dalından birçok temsilci, geleceğin turizm yöneticileriyle bir araya geldi. Sırasıyla Kayla Mutfak Sanatları Eğitim ve Kültür Merkezi kurucusu ve sahibi Şef Cavit Ünal, Sistem Hotel Operasyon Müdürü Tolgahan Altun ve Yazılımcı Kemal Düşova, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Yiyecek ve İçecek Direktörü Atilla Ozan, Antalya Kod Yazılım ve Proje Hizmetleri Marmara Bölge Sorumlusu Arda Erdal, Conrad Istanbul Bosphorus Hilton Worldwide Türkiye Eğitim Müdürü Abdullah Apak ve TOURMAG Turizm Dergisi Editörü Oğulcan Tatar, Türk turizminin bugünü ve yarını hakkında öğrencilere bilgiler verip, sorularını cevapladı. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Konuk konuşmacılardan TOURMAG Turizm Dergisi Editörü Oğulcan Tatar, dikkat çekici sunumuyla katılımcılardan büyük ilgi gördü…

turizm haftası  

İlgili Haberler