İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul’da müziğin yeni arenası; Marina Arena

yazar Cenay Toprakkaya

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs 2017’de muhteşem bir organizasyonla kapılarını açıyor. Tuzla Viaport Marina’da denizin üzerinde 10 bin metrekare alan içine kurulu 25 bin kişilik devasa konser ve etkinlik alanı Marina Arena, “Müziğin Yeni Arenası” sloganı ile İstanbul’da eğlence sektörüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Marina’da kurulmuş olması sebebiyle denizden ve karadan özel giriş sağlanabilen konforlu ulaşım yapısı, VIP kulisleri, sanatçılar için hazırlanmış özel lounge bölümü, geniş ve konforlu açık fuaye alanı ve daha birçok farklılığı ile Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Marina Arena’nın kısa sürede büyük konser ve eventlerin gözdesi olması bekleniyor.

Marina Arena

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARA DA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK…

Kemal Aslan projesi olarak tasarlanan muhteşem deniz manzaralı, açık hava konseptli Marina Arena, 450 metrekare alana inşa edilen dev sahnesi ve Türkiye’nin en iyi ses, ışık firmaları ile oluşturulan teknik alt yapısıyla dünyaca ünlü yıldızlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

VİAPORT MARİNA’YA YENİ BİR FONKSİYON DAHA EKLENDİ…

2015 yılının Mayıs ayında muhteşem bir törenle açılışı yapılan ve açıldığı günden bu yana Tuzla’nın vizyonunu değiştiren Viaport Marina, sahip olduğu özelliklere yenisini ekledi. İçinde bulundurduğu yat limanı, alışveriş merkezi, tema parkı, akvaryumu ve entertainment konseptiyle dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası olan Viaport Marina, Türkiye’nin en büyük açıkhava konser alanıyla da yazın vazgeçilmez eğlence merkezi olacak. Yıl boyunca çeşitli konser ve event’e ev sahipliği yapması beklenen Marina Arena; 2017 yılında 500 bin, 2018 yılında 1 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor.

AÇILIŞ KONSERLERİ SERİSİNİN İLKİ MURAT BOZ’DAN…

İstanbul’un uzun zamandır özlemini çektiği Türkiye’nin en büyük konser ve etkinlik alanı Marina Arena’nın 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılış konserinde, geçtiğimiz yıl çıkardığı “Janti” albümüyle büyük ses getiren Murat Boz sahne alacak. Boz’un ardından 20 Mayıs’ta Ajda Pekkan konseriyle açılış etkinliklerine devam edecek olan Marina Arena, tüm yıl birbirinden ünlü sanatçılara ev sahipliği yapacak. Açılış konserinin programı ise şu şekilde:

13 Mayıs: Murat Boz
20 Mayıs: Ajda Pekkan
3 Haziran: Simge & Buray
10 Haziran: Emre Aydın
17 Haziran: Gökhan Türkmen
25 Haziran: Zerrin Özer
26 Haziran: Şevval Sam
27 Haziran: Cem Belevi & Derya Uluğ

İlgili Haberler