İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Borusan Otomotiv, İstanbulluyu ‘Black Friday’ ile coşturacak

yazar Ahmet Doğan

Borusan Otomotiv, İstanbulluyu ‘Black Friday’ı ile coşturacak… Sınırlı sayıda Jaguar ve Land Rover için
‘Black Friday’ Fırsatı Borusan Otomotiv güvencesi ile İstanbulluları bekliyor…  2018 yılında, 34. yaş gününü kutlayan Borusan Otomotiv, Borusan Oto adı ile kurulup Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş., Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş., Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ve Borusan Oto Kıbrıs Ltd. olarak dört şirket ile yoluna devam ediyor.

47 KİŞİLİK EKİP İLE BMW DİSTRİBÜTÖRÜ OLARAK KURULDU

1984 yılında 47 kişilik ekibi ile BMW distribütörü olarak kurulan ve o yıl 16 adet otomobil, 2 adet motosiklet satışı gerçekleştiren bir şirketten, bugün BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar gibi değerli markaları bünyesinde bulunduran, ana bordrosu ile 583 kişiyi, destek ekip çalışanları ile birlikte 900 kişiyi, diğer yetkili satıcıları ve servisleri ile yaklaşık 1.400 kişiyi barındıran, yıllık otomobil satış hacmi 20.000 adedi geçmiş, tesisleri, teknolojisi, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sosyal sorumluluk bilinci ile anılan, sektöründe öncü ve birçok yeniliği Türkiye’ye kazandırmış bir şirkete dönüştüğünü görüyor ve bunu ortak bir gurur kaynağı olarak yaşıyoruz.

JAGUAR VE LAND ROVER, YILA DAMGASINI VURACAK

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirdiği Jaguar ve Land Rover, yıla damgasını vuracak ‘Black Friday’ avantajları ile sınırlı sayıdaki araç için benzersiz fırsatlar sunuyor. 23-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan Black Friday fırsatları kapsamında, 2.0lt 240 bgIngenium dizel motora sahip Jaguar F-PACE Ultimate Sport Edition modeline,yüzde 25 oranında fiyat avantajı ile sahip olunabiliyor.

BLACK FRİDAY

Black Friday kapsamında çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak olan sınırlı sayıdaki Discovery ve Range RoverVelar modelleri de yüzde 20 oranında avantajlı fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda yeni sahiplerini bekliyor.

TAKAS DESTEĞİ VE MÜŞTERİ SADAKATİ

Borusan Otomotiv Jaguar Land Rover Yetkili Satıcılarına gelenler, Black Friday kapsamında avantajlı fiyatların yanı sıra; takas desteği ve sadık müşteri desteği fırsatlarından da yararlanabiliyor.

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler