İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbullular Urban Picnic’te Buluştu

yazar Kadir Toprakkaya

Türkiye’nin ilk ve tek gece pikniği Urban Picnic, 3. yılında da İstanbullulara yemek ve müzik dolu iki gün yaşattı.

Hybrid ve Yemek.com tarafından geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Urban Picnic’te 4500’den fazla kişi farklı mutfakların yemeklerinden vegan lezzetlere, gastronomik deneyimlerden sokak atıştırmalıklarına ilginç lezzetleri tatma fırsatı yakaladılar. Aynı zamanda Evrencan Gündüz ve Güntaç Özdemir sevilen şarkılarıyla festival havası estirdi.

Urban Picnic

Türkiye’nin ilk ve tek gece pikniği Urban Picnic geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Orman Evi’nde yeşillikler üzerinde gerçekleşti. 4500’den fazla kişinin katıldığı etkinlik katılımcılara hem yemek hem de müzik dolu anlar yaşattı.

İstanbullular iki gün süren gece pikniğinde Türkiye’nin en sevilen restoranlarının sunduğu ikramlarla Türk, İtalyan, İspanyol, Meksika ve Lübnan gibi farklı mutfakların yemeklerinden vegan lezzetlere, gastronomik deneyimlerden sokak atıştırmalıklarına ilginç lezzetleri tatma fırsatı yakaladılar.

Festival tadında geçen etkinlikte İstanbullular piknik oyunları, workshoplar ve yarışmaların yanı sıra DJ performansları ve canlı konserlerle de eğlencenin tadını çıkardılar. İstanbullular Cuma akşamı Evrencan Gündüz, Cumartesi akşamı ise Güntaç Özdemir’in şarkılarıyla coşarken DJ performansında katılımcıları dansa doyuran isimler ise Dj Style-İst, Yiğit Karakaş – Batuhan Tanrıkulu oldu.

Urban Picnic

İlgili Haberler