İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul’u Keşfetme Zamanı

yazar Kadir Toprakkaya

Tarihi, kültür varlıkları, sanatsal zenginliği ve benzersiz dokusuyla dünyanın en önemli merkezlerinden biri olan İstanbul, dört bir köşesinde sakladığı öyküleri ve sırlarıyla merak uyandırmaya devam ediyor. Öyle ki, her gün geçtiğimiz sokaklarda, her an karşımıza çıkan ve kimi zaman gözümüze dahi çarpmayan yapılarda bile tarihe yön vermiş benzersiz yaşanmışlıklar, asırlardır keşfedilmeyi bekleyen ölümsüz hikayeler yatıyor. Siz de İstanbul’un bu saklı yönlerini keşfetmek, şehrin derinliğini ve zenginliğini daha yakından görmek isterseniz, bir önerimiz olacak. Arkeolog Doktor Kerim Altuğ, İstanbul’un çeşitli merkezlerinde düzenlediği turlarla geçmişin sırlarını günümüze taşıyor ve katılımcılarına eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor.

 

Sultanahmet’ten Samatya’ya, Saraçhane’den Edirnekapı’ya

Arkeolog Doktor Kerim Altuğ’un düzenlediği turlar, Sultanahmet’ten Samatya’ya, Saraçhane’den Edirnekapı’ya dek geniş bir yelpazeden seçenekler barındırıyor. Ayasofya Müzesi, Aya İrini, Yerebatan ve Binbirdirek Sarnıçları, Arkadius Sütunu, Yedikule Hisarı, Kanlı Kilise, Kefeli Camii gibi pek çok tarihi mekanı kapsayan İstanbul turları, rehberlik hizmeti, arkeolog uzman tarafından detaylı anlatım gibi önemli hizmetleri de barındırıyor.

 

Katılım Sınırlı

Eğer siz de Arkeolog Doktor Kerim Altuğ’un son derece keyifli İstanbul turlarına katılmak, şehrin sırlarını öğrenmek ve İstanbul’un tadını çıkartmak istiyorsanız, elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Zira bu turların her birine en fazla 24 kişi kabul edilecek. İstanbul’a eşsiz bir perspektiften bakmak için tek yapmanız gereken ise http://serifyenen.com.tr adresini ziyaret etmek.

 

 

İlgili Haberler