İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İYİ Parti İstanbul’da Buğra Kavuncu güven tazeledi

yazar Kadir Toprakkaya

Olağanüstü Kurultay’a giden İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda mevcut başkan Buğra Kavuncu, yeniden başkanlığı göğüsledi. Kavuncu, seçimi delegelerden 252’sinin oyunu alarak kazandı. Diğer adaylardan Ali Çolak’ın 150, Samet Reis’in ise 140 oy aldığı açıklandı.

Maltepe’de bulunan Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda düzenlenen ve toplam 542 oyun kullanıldığı kongreye, partililer tarafından yoğun ilgi gösterildi. İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan da kongreyi dikkatle izleyenler arasında yer aldı. Oyların sayılmasının sona ermesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, şunları ifade etti:

“Hep beraber ve kırgınlık olmadan herkesi kucaklayacağız. Bana destek veren arkadaşlarım ‘Kazandık’ diyorlar ama burada kutlanacak tek şey var, o da bu kongrenin demokratik bir şekilde yapılmış olması. Kendi dava arkadaşıma karşı kazandığım bir zaferi kutlayamam. Keşke burada olsalardı, onlarla birlikte el kaldırabilseydik. Zafer bugün değil, zafer şu anda başımızda olan zihniyeti devirdiğimiz gün kutlanacak.”

İYİ PARTİ

Buğra Kavuncu

İlgili Haberler