İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Juico farklı konseptiyle Zorlu Center’da

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Sağlıklı yaşam ve beslenme markası Juico, İstanbul’un kalbinde eşsiz bir yaşam alanı yaratan kentin buluşma noktası Zorlu Center’daki yeni satış noktasıyla fark yaratıyor.

GÜNLÜK BESLENMEDE SAĞLIK VE HAFİFLİK…

Juico’nun “coldpressed (soğuk sıkım)” yöntemiyle oluşturduğu tamamen katkısız, şeker ilavesiz, alkali seviyesi yüksek juice’ları ve günlük beslenmesine sağlık, hafiflik ve lezzet katmak isteyenler için hazırladığı yiyecekleri, konsept mağazalarıyla fark yaratan Zorlu Center’da yer alacak. Diğer kiosklardan farklı bir konsept ve yepyeni içerikleriyle hizmet verecek olan marka; smoothie, salata, tatlı, bowl siparişi veren Juicoseverler’e ürünleri anında hazırlayıp sunacak.

NE YERSEN O’SUN!..

Yulaflı, protein ağırlıklı ‘Superfood Smoothies’; hafif, sağlıklı ve tatlı ihtiyacını gideren ‘Avocado Mousse’; ‘Acai’ ve ‘Smothie Bowl’lar, tüm Juico ürünleri gibi hafiflik, zindelik, sağlık ve lezzet vaad ediyor. Özellikle yaz tatili ve bayramda yenilen ağır yiyecekler, asitli içecekler ve tatlı kaçamaklarının yarattığı kilo artışının önünü kesmek için de birebir. Sağlığı ve lezzeti bir arada sunan ve “Ne yersen O’sun!” diyen Juico, Zorlu Center’daki hizmet noktası haricinde Akasya, CarrefourSA Gurme mağazalarından ve Kanyon ile Maslak Orjin’deki kiosklardan da temin edilebilecek.

Juico Zorlu Center

İlgili Haberler