İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi mezunları kahvaltıda buluştu

yazar Reha Kadak

Kadıköy ve İstanbul’un önemli okullarından Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi (KTML) mezunları, KTLM Mezunlar Derneği’nin yeni başkanı Lütfi Köşker’in düzenlediği ilk kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdi.

Kalamış Sahan’da düzenlenen kahvaltıda, KTML mezunu olmuş çok sayıda önemli iş adamı, siyasetçi ve sanatçı katıldı.

KTML

“KTML, GELENEKLİ VE VEFALI BİR OKULDUR”

Başkan Lütfi Köşker yaptığı konuşmada “KTML, gelenekli ve vefalı bir okuldur. Okulumuzun geçmiş mezunları olarak hala bir aradayız, birbirimize destek oluyoruz. Amacımız okulumuzu daha da önemli seviyelere taşımak. Yeni yönetim kurulu olarak el ele verip önemli projelere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.

KTML

“21.000 MEZUNUMUZ VAR”

Okulun mezunlarından ve aynı zamanda KTML yönetim kurulu üyelerinden iş adamı Can Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Can, “21.000 mezunumuz var. Bu mezunların şuanda birçoğu önemli mevkilere geldi. Birçok iş kolunda yönetici ve iş veren konumundalar. Ayrıca okulumuzdan siyaset adamları ve sanatçılar da yetişti. Her sene toplanarak birbirimize olan hasreti gidermeye çalışıyor ve eğitime destek veriyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte okulumuzu hak ettiği yerlere getireceğiz.” dedi

KTML

ESKİ BAKAN ÖNAY ALPAGO KONUŞMA YAPTI

KTML Mezunları Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya eski devlet bakanlarından akademisyen Önay Alpago da katıldı. Alpago, “KTML, önem arz eden bir okuldur. Önemli kişiler yetiştiren bir okuldur. Burada olmaktan dolayı mutluyum” ifadelerini kullandı. Alpago ayrıca, “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Afrin’de şehit düşen askerlerimize rahmet ve ailelerine de sabır diliyorum” açıklamalarında bulundu.

KTML

Eser Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Şahan ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım da davetliler arasındaydı…

KTML

KTML

KTML

KTML

İlgili Haberler