İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Göreve Başladı

yazar Kadir Toprakkaya

Kağıthane Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Öztekin, eski başkan Fazlı Kılıç’tan yönetimi devraldı. Öztekin, ” ‘Kalbimiz Kağıthane’ diyerek yola çıktık” dedi.

Kağıthane’de 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yüzde 54,40 gibi rekor bir oy alarak belediye başkanı seçilen Mevlüt Öztekin mazbatasını aldı, ardından ise Kağıthane Belediyesi’nde görkemli bir törenle devir teslim yapıldı. Mevlüt Öztekin’e vatandaşlardan da yoğun ilgi vardı. Kağıthane Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde yüzlerce kişi yer alırken, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da Başkan Öztekin’e destek vermek için törene katılanlar arasındaydı.

İlk olarak devir teslim töreninde söz alan Fazlı Kılıç, Mevlüt Öztekin’i tebrik ederek, Kağıthane’de yeni bir dönemin başladığını söyledi. Kılıç konuşmasında Kağıthaneli tüm vatandaşlara ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Mevlüt Öztekin
ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR…

Kağıthane’ye güçlü bir hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “ ‘Kalbimiz Kağıthane’ diyerek yola çıktık. 2023 vizyonuna doğru çalışmalarımızı başlatacağız. Şimdi artık Fazlı Kılıç başkanımızdan aldığımız bayrağı bundan sonraki süreçte daha da yoğun çalışarak yukarılara çıkaracağız. Güzel hizmetler için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah Kağıthane’de önümüzdeki dönemde tüm komşularımızla birlikte güzel günler yaşamış olacağız” diye konuştu.

Mevlüt Öztekin
ÇOCUKLARA ÖNCELİK…

Başkan Öztekin, “İlk icraat olarak vermiş olduğumuz sözleri hızlı bir şekilde yerine getirmek için çalışacağız. İlk çocuklarımızdan başlayacağız. Kadınlar, büyüklerimiz, engellilerimiz ile sokak hayvanları ve de doğada ki tüm canlılarımız için çok değerli projelerimizi faaliyete geçirme zamanıdır bizim için. Bundan sonra durmak yok yola devam diyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Kağıthane Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninin ardından Başkan Mevlüt Öztekin, tebrikleri kabul etti. Eski Başkan Fazlı Kılıç’ın başkanlık mührünü teslim ettiği sırada Mevlüt Öztekin, Fazlı Kılıç’a ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

İlgili Haberler