İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Klasik Sanatlar Sergisi’nde ev sahibi Beyoğlu Belediyesi

yazar Duygu Kuyumcu

Beyoğlu Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi tarafından düzenlenen Klasik Sanatlar Sergisi ziyarete açıldı. Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergide, Firdevs Çalkanoğlu ve Kamuran İşcan gibi birçok sanatçının eserleri yer alıyor.

ESER VE SANATKAR KATILIMI EN FAZLA OLAN SERGİ …

Türk kültür ve sanatlarımıza önemli katkı sağlayacak olan sergi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 5 Haziran-25 Temmuz 2017 tarihleri arasında sanatseverlere açık olacak. Sergi; Yılmaz Eneş, Fatih Özkafa, Ahmet Zeki Yavaş, Nilüfer Kurfeyz, Selim Sağlam, Abdurrahman Depeler, Sabriye Şeker, Savaş Çevik, Zeynep Ertürk, Firdevs Çalkanoğlu, Kamuran İşcan, Ayşe Kiraz, Halime Subaşı, Osman Çiçek gibi birçok sanatçının katılımıyla Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonu’nda sanatseverlere açık olacak.

klasik sanatlar sergisi

BEYOĞLU BELEDİYESİ’NDEN SANATA TAM DESTEK…

Hüsn-i hat, tezhib, ebrû, minyatür, katı’, cild, kalem işi, çini, oyma ve kakma, edirnekârî ve kündekârî gibi klasik sanatları tanıtmak, nitelikli üretimini sağlamak, geliştirmek, yaygınlaştırmak, desteklemek ve kamuoyunda bu sanatlara olan ilgiyi artırıp, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi yönetimi, Beyoğlu Belediyesi’nin sanata ve sanatkara  olan ilgisinden memnun kaldıklarını belirtti.

klasik sanatlar sergisi

İlgili Haberler