İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kriweb’den kolay kurulum CDN ile bir ilk daha

yazar Kadir Toprakkaya

Türkiye’nin lider hosting markası Kriweb bir ilki daha gerçekleştirerek, CDN hizmetini online ve kolay kurulum imkanı ile firmaların kullanımına açtı. Genelde büyük e-ticaret siteleri ve medya sektörünün kullandığı bu önemli hizmetten artık bütün web siteleri faydalanabilecek.

CDN altyapısı, içeriğin çok hızlı iletilmesini sağladığı için web sitelerine ticari üstünlükler sağlıyor. Kullanıcının bir web sitesini terk etmesinin en önemli nedeni, yükleme süresinin yavaşlığı. CDN, sağlamış olduğu hız ile bu problemi ortadan kaldırıyor. Dünyada ve Türkiye’de pek çok büyük marka, CDN kullanarak rekabet üstünlüğü sağlıyor. Kriweb’in Türkiye’ye sunduğu yeni hizmet ile her web sitesi, kolayca CDN’in sağladığı rekabet üstünlüğünü kullanabilecek. Üstelik 15 gün ücretsiz deneme fırsatıyla CDN ile tanışmak artık çok kolay.

PERFORMANS VE HIZ İÇİN CDN…

Kriweb, web uygulama ve içeriklerini hızlandırmak, kesintisizlik sağlamak için kullanılan CDN konusunda  dünyanın en büyük CDN sağlayıcısı CDNetworks’ün münhasır iş ortağı. En iyi web deneyimi için kolay kurulum CDN sunan Kriweb, internet pazarını hızlandıracak.

10 DAKİKADA CDN…

Tamamen online bir panel ile 10 dakikada sitenizi CDN ile tanıştırmak için hazırlanan sistem, büyük bir kolaylık ve rekabet üstünlüğü sunması ile fark yaratıyor. Kriweb’in yeni hizmeti; kusursuz web deneyimi, daha çok trafik ve müşteri memnuniyeti sağlamak isteyen web sitesi yöneticileri için ilk 15 gün ücretsiz.

CDN DEMEK, DAHA ÇOK SATIŞ DEMEK..

CDN; hızlı web sitesi, mutlu müşteriler ve daha çok satış sağlıyor. Sitenizin yüzde 1 hızlanması, satışları yüzde 3 olumlu etkiliyor.

Kriweb

İlgili Haberler