İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Küçükçiftlik Park’ta Sokak Festivali

yazar Cenay Toprakkaya

CarrefourSA ana sponsorluğunda gerçekleşen; en eğlenceli, en lezzetli ve en müzikli etkinlik Sokak Festivali, 14-15 Nisan tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta sizi sokağın bir parçası olmaya davet ediyor. Sokak Festivali ile yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların çok eğleneceği, büyük keyif alacağı sokak oyunları, sokak aktiviteleri, drone gösterilerinin yapılacağı drone deneyim alanı ve daha fazlası KüçükÇiftlik Park’a taşınıyor.

SOKAK LEZZETLERİ SOKAĞI’NDA ENFES TATLAR…

Türk ve dünya mutfağından sokağın en lezzetli tatları da Sokak Festivali’nde yerlerini alıyor. Hamburger, hot dog, taco, balık-ekmek, kokoreç, midye, dürüm, döner, bao, sağlıklı beslenenler için sokakta yenebilecek yiyecekler ve daha fazlası Sokak Lezzetleri Sokağı’nda bir araya geliyor.

EN İYİ MÜZİK, SOKAK FESTİVALİ SAHNESİNDE…

Takılar, kıyafet stantları ve tasarımcılar, festivalde bulunmaz bir alışveriş keyfi yaşatıyor. Ve şehrin en iyi müzisyenleri, sahne performansları ile Sokak Festivali’nde buluşuyor. Duru sesi ve hayran kaldığımız şarkılarıyla Kalben, şarkılarını üst üste dinlediğimiz ve alternatif müziğin en özel isimlerinden Gaye Su Akyol, son günlerde nerede konser verse peşini bırakmadığımız Jabbar, en iyi cover şarkılarıyla 70’li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını günümüze uyarlayıp çok eğlendiren HEY!Douglas, DJ setiyle reggae grubu Sattas, Anadolu ve Balkan müziğini hayranlık uyandırıcı sürprizlerle harmanlayan Kolektif İstanbul, ayrıca sokak sanatçıları ve sürpriz performanslar Sokak Festivali sahnesine geliyor.

ÜCRETSİZ ATÖLYELER…

Salsa’dan Electro’ya, Reggeaton’dan Jazz’a birçok türde dans adımlarını bulabileceğiniz “Zumba”, festival makyajı yaptırmak istiyorsan “Golden Rose Karavanı”, suluboya tekniklerini kullanarak bahar çiçeklerini resmedebileceğin ve renklerin keyfini çıkartabileceğin “Water Color”, Ebru Baç ile “Paper Mache”, minyatür bahçe yaratmanız için “Terrarium” ve birbirinden güzel desenlerin bir araya geldiği “Hint Kınası” gibi eğlenceli ve sanat içerikli atölyeler, Sokak Festivali’nde sizi bekliyor.

DOSTUZ VE PAYLAŞIYORUZ!

Festival alanındaki yiyecekler, Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği’nin gönüllü ekipleri tarafından ayrıştırılarak sokak hayvanlarına ulaştırılacak. UNICEF, HAYKONFED, İyi Biri Misin?, Tanısan Seversin, Sayende dernek kuruluşları da festival alanında olacak. Satış yapan katılımcı markalar, gelirlerinin bir kısmını ya da tümünü sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacak.

Sokak Festival’in bir parçası olup doyasıya eğlenmek istiyorsanız, şimdiden Biletix’ten yerinizi ayırtın!

İlgili Haberler