İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Mahmuthan müzik piyasasına bomba gibi düştü

yazar Deniz İhsan Taşdelen

“Yakarım”, “Pervane”, şimdi de henüz albüm çıkmadan “Gittiğine Değdi mi” eseri müzik piyasasına bomba gibi düşen Mahmuthan, klip teaser görüntüsüyle merak uyandırdı. Albüm, Kasım ayı itibariyle tüm müzik platformlarında yerini aldı.

İstanbul dogumlu, aslen Şanlıurfalı 25 yaşında genç ve başarılı sanatçı Mahmuthan, müzisyen bir ailede yetişti. Arabesk ve fantazi müzikte bir hayli iddialı olan ve şu sıralar konservatuara hazırlanan sanatçı, aldığı ses eğitiminin ardından albüm çalışmalarına girerek, birçok başarılı iş ile adından sıkça söz ettiriyor. İlk video klibini kendisinin  yönetmenliğinde “Yakarım” şarkısına çeken Mahmuthan, çıkarttığı bu kliple ilgi odağı olmuştu. İnternet ortamında  ve sosyal medyada sempati kazanan, Türkiye ve Avrupa’da yaşayan hayranları ve dinleyicileri tarafından albüm ve klibinin merakla beklendiği Mahmuthan, hayranlarını süpriz bir albümle karşılıyor.

YENİ ALBÜM, HAYRANLARININ YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI…

Müzik hayatına çocuk yaşlarda giren sanatçı, 2015 yılında “Yakarım” albümüyle sevenlerine merhaba dedi. Son albümünün yapım aşaması  yaklaşık bir yıl süren Mahmuthan, başta Kerem Özdemir ve Baran Aksu olmak üzere ünlü söz yazarlarıyla çalıştı. Albümün klip ve çıkış şarkısı Kerem Özdemir’e ait olan eserin aranjesi Doğu Kılıç, klibi ise Ukraynalı başarılı yönetmen Timur Mingazirov tarafından çekildi. Çıkış şarkısının remix versiyonu ve albümdeki bir diğer eser olan Aşkın Tarifi’nin düzenlemeleri Serdar Seçme tarafından yapıldı. Sanatçının yeni albümü “Gittiğine Değdi mi”, teaseri yayınlandıktan sonra sosyal medyada fanları tarafından yoğun ilgi gördü. Menajerligini Nalan Ersoy’un üstelendigi albüm, Türkiye’de birçok ünlü ismin prodüktörlüğünü yapan Doğan Müzik (DMC) tarafından başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada dijital platformlarda satışa sunulacak.

Mahmuthan

Türkiye’de bu yıl birincisi düzenlenen Türk Rus Kafkas Show / Türk-Rus Dayanışma Gecesi’nde, Kafkas bölgesinin tanınmış sanatçıları Jaklina, Zaynab Makhaeva, Zaida Djanbieva ve Türkiye’den sadece Mahmuthan yer aldı…

İlgili Haberler