İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Maltepe kadınları Boğaz’a açılacak

yazar Reha Kadak

Maltepe Belediyesi’nin geleneksel Boğaz turları başlıyor.

Maltepe Belediyesi tarafından kadınlar için özel olarak düzenlenen Boğaz turları, 600 kadının katılımıyla başlıyor. 18 Haziran’da yapılacak ilk boğaz turuna Bağlarbaşı ve Zümrütevler Mahallesi sakinleri katılacak. Turlarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bütün kadınlarımızı tura bekliyor, Boğaz’ın güzelliklerini görmeye davet ediyoruz” dedi.

Maltepe Belediyesi’nin geleneksel Boğaz turları, 18 Haziran’da Bağlarbaşı ve Zümrütevler sakini 600 kadının katılımıyla başlayacak. Çeşitli eğlence ve etkinliklerin düzenleneceği ve ikramlarda bulunulacak turlar, bütün mahallelerde gerçekleştirilecek. Kız Kulesi, İstanbul’un incisi köprüler, tarihi yalılar ve eserlerle kısa bir İstanbul turu yapılacak etkinlikte, rehber, psikolog ve sağlık ekibi de hazır bulunacak. Çay, limonata, sandviç ve dondurma ikramının da yapılacağı turlarda, çocuklar için tekne içine oyun alanı da kurulacak. Etkinliklerde Arzu Akça ile İlknur-Taylan ikilisi de sahne alacak.

Maltepe

MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN KILIÇ’TAN DAVET

19 Temmuz tarihinde sona erecek Boğaz turları ile ilgili bir açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz tarihten bu yana sürdürdüğümüz ve geleneksel hale getirdiğimiz Boğaz turlarına, bu sene de devam ediyoruz. Kadınların da gezmek hakkı. Daha önce düzenlediğimiz turlarda, senelerdir İstanbul’da yaşayıp Boğaz’ı görmeyen kadınlarımız da vardı. En azından karınca kararınca, bu tür etkinliklerle onları İstanbul’la, İstanbul’u da onlarla buluşturmaya çalışıyoruz. Bütün kadınlarımızı tura bekliyor, Boğaz’ın güzelliklerini görmeye ve felekten bir gün çalmaya davet ediyoruz” dedi.

Maltepe

İlgili Haberler