İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Marmara’nın En İyi Toplantı Oteli; Wyndham Grand İstanbul Levent

yazar Kadir Toprakkaya

2016 yılında Marmara Bölgesi En İyi Toplantı Oteli Ödülü kazanan Wyndham Grand İstanbul Levent, mükemmel konumu ile kongre, seminer, konferans, toplantı ve davet organizasyonlarının vazgeçilmez adresi haline geldi. Son teknolojiyle donatılmış 23 toplantı ve balo salonuyla müşterilerine kusursuz deneyimler sunan Wyndham Grand Istanbul Levent, 2016 yılından sonra 2017’ye de damga vurmaya hazırlanıyor.

PAROLA: KUSURSUZLUK

Wyndham Grand İstanbul Levent’in parolası, “kusursuzluk”… Tüm donanımlarını ve hizmetlerini bu amaç doğrultusunda tasarlayan otel, son sistem işitsel ve görsel ekipmanlarla donatılmış 23 toplantı ve balo salonunun yanı sıra özel teraslı ve gün ışığı alan salonlarıyla da misafirlerine büyük konfor sunuyor.

İstanbul’un ticari anlamda kalbi konumunda bulunan Levent’te yer alan ve metro istasyonuna direkt bağlantısı bulunan otel, şehrin en kolay ulaşılır mekanları arasında. 54 ile 1270 metrekare arasında değişen toplantı salonu seçenekleriyle her türlü talebe yanıt verebilecek donanımda bulunan Wyndham Grand İstanbul Levent, ACE of M.I.C.E tarafından Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri kapsamında verilen “Marmara Bölgesi En İyi Toplantı Ödülü”nü ne kadar hak ettiğini de her geçen gün biraz daha ispatlıyor.

Wyndham Grand Istanbul

İlgili Haberler