İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Matbaa ziyaretlerimiz sürüyor

yazar Kadir Toprakkaya

Kadıköy Life, TOURMAG Turizm, Viva Magazin ve Panorama dergileri başta olmak üzere, yeni çıkacak ve basımını üstleneceğimiz dergiler için matbaa ziyaretlerimiz sürüyor. İkinci ziyaretimizi geçtiğimiz gün, halen memnuniyetle çalışmakta olduğumuz Matsis Matbaa Sistemleri’ne yaptık. Yaklaşık 5 yıldır çalışıyor olmamıza rağmen ilk kez ziyaret ettiğimiz matbaanın Sefaköy’de bulunan tesislerinden hayli etkilendik.

Matsis Pazarlama Müdürü Taşkın Balyos tarafından verilen bilgiler sonrasında, ne denli güçlü bir matbaa olduğuna bizzat tanık olmaktan ayrıca memnun olduk. Zira, Matsis ile ilk çalışmaya başladığımız günlerde bizlere rakipleri tarafından “Mücellithane” bölümü olmadığı, bu tür işleri dışarıda yaptırmakta oldukları bilgisi gelmişti. Ancak biz, baskı kalitelerinin çok yüksek seviyede olması nedeniyle çalışmayı sürdürmüştük. Geçtiğimiz günkü ziyaretimiz sırasında gördük ki, Türkiye’nin en iyi mücellithaneleri arasında görülebilecek bir bölümleri varmış.

MATSİS HAKKINDA…

2009 yılında kurulan Matsis Matbaa Sistemleri, özvarlığı olan zengin makine parkı ve dinamik yapısı yanında, yüzde 100 müşteri memnuniyetini temel alan hizmet anlayışıyla matbaa hizmetleri vermektedir. Sektördeki en yeni ve en iyi makineleri alanında uzman, deneyimli, yetenekli ve titiz bir ekip kullanmaktadır. Üretim, pazarlama ve diğer birimler, müşteri memnuniyeti için tam bir eşgüdüm içinde çalışmaktadırlar.

Matsis’in iş üretmedeki temel ilkelerinden biri, nitelikli matbaa işlerini ve hizmetlerini, güçlü finansal yapısıyla en iyi fiyatları ve en uygun ödeme koşulları ile vererek öncelikle müşteri mutluluğu yaratıp güven oluşturmak ve güvene dayalı müşteri bağlılığı oluşturmaktır. Nitelikli kurumsal yapısıyla, kısa denebilecek bir sürede zengin ve prestijli bir portföy oluşturan Matsis, alanında saygın kurumlar arasında yer almayı başarmıştır. Bu başarının sorumluluğunu daha da arttırdığının bilinciyle ilkelerinden taviz vermeden hizmet vermeyi sürdürmektedir. Siparişten ürün teslimi ve takibine kadar bütün süreçleri çağdaş hizmet standartlarında müşteri ihtiyaçlarını gözeterek kurumsal bir yapıyla hizmet üretmekte olan şirketin, süreklilik, itina, yüksek verimlilik sağlayan uzun vadeli ilişkiler kurmak, durumlara ve sorunlara hızlı çözüm seçenekleri sunmak, pazarlama, hedeflerini desteklemek, ürün veya hizmetin performansından sorumluluk hissetmek gibi prensipler barındırmaktadır.

K-İletişim Basın Yayın Hizmetleri Yayın Kurulu Başkanı Kadir Toprakkaya’nın yaptığı ziyaret sırasında Matsis Pazarlama Müdürü Taşkın Balyos, tesisleri gezdirerek matbaa ve çalışma sistemleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu…

matbaa

Matsis’in aynı zamanda çok iyi bir mücellithaneye de sahip olduğu; tel dikiş, iplik dikiş, Amerikan cilt gibi makinaların her birinden en az üçer adet olduğu görüldü…

İlgili Haberler