İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Mevsimsel değişiklikler için mantolama şart

yazar Duygu Kuyumcu

Küresel ısınma etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiği dünyamızda, yoğun olarak yaşanılan mevsim değişiklikleri için İzocam tarafından yeni bir yöntem uygulamaya girdi. İzocam taş yünü mantolama yöntemi ile yaz aylarında serin kalmak, kış aylarında ise ev ısısını korumak ve enerjiden tasarruf etmek artık mümkün.

ÇEVREYE DUYARLI BİR SİSTEM…

Yaz aylarında uygulanan doğru mantolama ile kış mevsimi çok daha sıcak geçerken, bunaltıcı yaz günlerinde de çok daha serin bir ortama ulaşılabiliyor. Mantolama ile ısıyı korumanın yanı sıra manto taş yünü kullanımı sayesinde yangın güvenliğiyle birlikte gürültü yalıtımı da sağlanmış oluyor, konforlu ve ideal ortamlar sağlanıyor. İzocam Manto taş yünü uygulaması sayesinde iç ortam sıcaklığı uzun süreli korunurken, enerji faturaları da yüzde 60 oranında düşüyor. Bu sayede azalan yakıt tüketimi, aynı zamanda hava kirliliğinin önlenmesine de destek oluyor.

izocam manto

EN UYGUN YÖNTEM TAŞ YÜNÜ MANTOLAMA…

İzocam Manto taş yünü, bina kabuğunu oluşturan tüm yüzeyleri sararak, yalıtımda en etkin sonucu sağlıyor. İzocam Manto taş yünü ile yapılan uygulamalar ise ayrıca yangın güvenliği sağlayarak, bina sakinlerini güvende hissettiriyor. Bu teknik ile çevre kirliliği ve afetler de engelleniyor.

mantolama

 

İlgili Haberler