İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Modest Fashion’ın kalbi İstanbul’da atacak

yazar Pınar Baltacı

Modanisa.com sponsporluğunda gerçekleştirilen Modest Fashion Week, iki yıl sonra yeniden İstanbul’da… Tüm dünyadan modest fashion sektörünün önde gelen isimleri, Modanisa.com’un öncülüğünde “Istanbul Modest Fashion Week (IMFW)” kapsamında 20-21 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de bir araya gelecek.

Modest FashionDünyaca ünlü modaevleri dahil moda sektörünün çok yakından takip ettiği modest fashion’daki en son global trendler ve yenilikler, 20-21 Nisan 2019’da İstanbul’da podyuma çıkıyor. İlk olarak 2016 yılında İstanbul’da düzenlenen sektörün öncü etkinliği Modest Fashion Week, davetlilerini Londra (2017), Dubai (2017) ve Jakarta’nın (2018) ardından yeniden evinde ağırlayacak. Modanisa.com’un sponsorluğunda düzenlenecek IMFW süresince sektörün kalbi İstanbul’da atacak.

SEKTÖRDEKİ SON GELİŞMELER KONUŞULACAK

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve modest giyim platformu Modanisa.com, İstanbul’u bu sektörün merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. Sektörün en önemli tasarımcılarını, markalarını, influencerlar ve tüketicileri bir araya getirerek küresel bir platform oluşturan IMFW’de ayrıca sektörün en yeni trendleri görücüye çıkacak. Bu alanda isim yapmış tasarımcıların yanı sıra, sektörde yerini almak isteyen modacılar, markalar ile modest giyim tarzını benimsemiş moda takipçileri, Modanisa.com öncülüğünde dünya standartlarında bir organizasyonda buluşacak ve sektördeki son gelişmeleri gözlemleyecek, konuşacak.

ÜÇ YILIN ARDINDAN EVE DÖNDÜ

Üç yılın ardından ‘eve‘ dönen Modest Fashion Week’te, iki gün boyunca önde gelen Türk ve uluslararası tasarımcıların eserlerinin sergileneceği defileler, talk-showlar ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilecek. Halima Aden’in Modanisa’ya özel tasarladığı türban koleksiyonu, Nihan Peker’in ilk modest koleksiyonu ve ilk online modest gelinlik koleksiyonu M Wedding, IMFW’de bu sene en dikkat çeken etkinlikler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler