İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Öğrenciler tasarladı, Ataşehir Belediyesi yapacak

yazar Müge Kurçenli

Ataşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı, içerisinde müze ve tiyatro salonu bulunacak merkezin tasarımı, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandı. Öğrencilerin hazırladığı 22 proje içerisinden seçilecek tasarım, Doğu Ataşehir’de hizmete açılacak.

İlçedeki üniversitelerle işbirliği yaparak, onların katkı ve katılımlarıyla projeler üreten Ataşehir Belediyesi’nin Doğu Ataşehir’de kuracağı merkezin tasarımı için, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Merkez için kendi tasarımlarını hazırlayan öğrenciler, projelerini Ataşehir Belediyesi‘nde sergiledi ve yarışma jürisine sunum yaptılar. Hayallerindeki merkezi çizerek projelendiren ve birinci gelen öğrenciler, kurulacak bu merkezle birlikte Ataşehir’e imzalarını henüz öğrenciyken atacak.

Ataşehir Belediyesi

Ataşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı, içerisinde müze ve tiyatro salonu bulunacak merkezin tasarımı, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandı.

İlgili Haberler