İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Pingudu Müzayede’de son gün 25 Şubat

yazar Kadir Toprakkaya

Pingudu Müzayede’de son gün 25 Şubat… Türkiye’de müzayedeciliğin öncüsü Pingudu, geçtiğimiz günlerde tam 697 eserden oluşan koleksiyonunu internet sitesi üzerinden görücüye çıkarttı. Tamamen dijital ortamda gerçekleşecek olan müzayedede, kartpostaldan fotoğrafa, dokümandan tarihi yayınlara dek pek çok benzersiz eser yer alıyor.

pingudu müzayede

MÜZAYEDE SANAL, DEĞERLER GERÇEK

Dünyanın dört bir yanındaki koleksiyonerlerin faydalanabilmesi için müzayedelerini sanal ortama taşıyan Pingudu, satışlarını kendi internet sitesi üzerinden gerçekleştiriyor. Ancak ortamın dijital olması, düzenlenen müzayedenin değerinden herhangi bir şey eksiltmiyor. Zira bu müzayedelerde gelenekler de gerçek, eserler de.  Benzersiz parçalar, tıpkı gerçek bir müzayededeki gibi satıcı tarafından belirlenen bir alt fiyatla koleksiyonerlerin ilgisine sunuluyor ve eserin satış fiyatı, açık arttırma usulüyle belirleniyor. Siteyi ziyaret eden herkesin fiyat arttırma şansı bulunurken, ürünü satın alma hakkı kazanan koleksiyoner eseri dilerse elden alıyor, dilerse de ürünün postayla kendisine yollanmasını talep edebiliyor.

SON GÜN 25 ŞUBAT

Pingudu Müzayede’nin satışa sunduğu koleksiyondaki 697 eser için teklif vermek isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü teklifler, 25 Şubat 2017’de saat 16:00 itibariyle kapatılacak. Eğer siz de gelenekle güncelin buluştuğu, tarihin değerli eserlerine çağın en yüksek teknolojisi sayesinde erişilen bu benzersiz müzayedeyi kaçırmak istemiyorsanız, tek yapmanız gereken www.pingudumuzayede.com adresini ziyaret etmek…

İlgili Haberler