İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

QNB Finansbank Çalışanlarından Yedi Kocalı Hürmüz

yazar Kadir Toprakkaya

QNB Finansbank Çalışanları, Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en önemli oyunlarından biri olan Yedi Kocalı Hürmüz Müzikali’ni sergiledi. Aralarında şube müdürlerinden, IT Yöneticilerine, Call Center çalışanlarından müşteri temsilcilerine kadar pek çok kişinin yer aldığı oyun büyük beğeni topladı.

29 Haziran akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki Büyük Salon’da gerçekleşen gösteriyi 500’den fazla kişi izledi.

Yedi Kocalı Hürmüz

ALTI AY SÜREN ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ…

Art Fellas prodüksiyonu altında gerçekleşen oyuna banka çalışanları oyuna 6 ay süren bir çalışma dönemi ile hazırlandılar. Bu süre boyunca, dans, şan ve tiyatro eğitimi alan banka çalışanlarına 7 kişiden oluşan profesyonel bir orkestra da eşlik etti.

Yedi Kocalı Hürmüz

DARÜŞŞAFAKA YARARINA…

Oyuna ait biletlerin satışından elde edilen gelirin Darüşşafaka Kurumu’na aktarılacağı bilgisi verildi. Geçtiğimiz yılda sergilenen bir başka performanstan elde edilen gelir LÖSEV’e aktarılmıştı.

Yedi Kocalı Hürmüz

ÜST YÖNETİM DE İZLEDİ…

Yönetmenlik görevini Sitare Bilge’nin üstlendiği oyunun müzik direktörlüğünü İlker Yeter, Koreograf Didem Kobal Demirkol yaptı. Oyun öncesi CKM Büyük Salon Fuayesi’nde bir de kokteyl verildi. Oyunu izleyenler arasında QBN Finasbank’ın üst yönetiminden bazı isimlerde yer aldı.

Müzikalin yönetmenliği yanında prodüksiyonunu da gerçekleştiren Sitare Bilge, “Bu organizasyonda büyük emekleri geçen tüm dostlarıma, başta ortağım, yol arkadaşım Merih Özgüz olmak üzere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İlgili Haberler