İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

QRAS moda sektörüne ‘merhaba’ dedi

yazar Pınar Baltacı

Şehirli ve sosyal kadının dünyasında minimalist akımı başlatan QRAS, stilini minimal giyim ile yansıtan ve modest fashion tercihlerinde rahatlığından ödün vermeyen ayrıcalıklı kadınlara hitap ediyor. QRAS’ın 2019 İlkbahar-Yaz sezonunun tanıtımı, Bomonti’deki QRAS Showroom’da gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet hayatından seçkin kadınlar, ‘’minimalizm’’ konseptli davetin tadını çıkardı.

QRAS hicran kayaHER KADIN İYİ GİYİNMEK İSTER

Kadının dilinden anlayan bir marka olarak önce hayal edilen, ardından emekle ve özenle üretilip heyecanla hayata geçirilen QRAS’ın 2019 İlkbahar-Yaz sezonunun lansmanına; iş, sanat, cemiyet hayatından seçkin kadınlar katıldı. QRAS Kurucu Ortağı ve Baş Tasarımcısı Hicran Kaya, sadeliğe vurgu yapan tasarımlarıyla misafirlerden tam not aldı. Lansman konsepti olarak da kadının dilinden anlayan ve minimalizmi konu alan detaylar dikkat çekti. Doğallığı vurgulayan yekpare ahşap masa ve beyaz sunum tabakları, gün ışığından beslenen doğal aydınlatma, showroomda sadece QRAS elbiselerinin dikkat çekmesi için beyaza boyanan duvarlarla perçinlenen mimari detaylar ile de markanın çıkış noktası minimalizme vurgu yapıldı.

QRAS hicran kaya“TASARIMLARIMIZDA ÜÇ AYRI KATEGORİ VAR”

QRAS kadınlarının kendine en uygun elbiseyi sadece sezon için değil, uzun yıllar rahatlıkla kullanmak için seçtiğini ifade eden Hicran Kaya; “Spor Şık, Günlük Şık ve Davet adlı üç ayrı koleksiyonumuz sayesinde kadınlar, her mevsim ve her an şık olmanın keyfini yaşıyor. Yaz sıcağında da olsa stilini minimal giyim ile yansıtan ve modest fashion seçimlerinde rahatlığından ödün vermeyen kadınlara özel üretimler yapıyoruz. Örme ve dokuma kumaşlarıyla nefes alan elbiseler üreten QRAS’ın sağlık açısından terletmeyen, vücudun her mevsim hava almasını sağlayan tasarımları hayat kurtaracak” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler