İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Red Bull Kanatlandırmaya Geliyor

yazar Kadir Toprakkaya

Red Bull Uçuş Günü, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’da Caddebostan Plajı’nda yüzbinlerce izleyiciye görsel bir şölen sunacak. Yaratıcı kostümleri, el yapımı uçuş araçları ve eğlenceli sahne şovları ile 40 cesur takım, göklerin yeni kahramanı olabilmek için birbiriyle yarışacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile düzenlenen etkinlik, herkesin katılımına ücretsiz olarak açık olacak.

İSTANBUL KANATLARIMIN ALTINDA…

Tüm dünyada büyük ilgi gören Red Bull Uçuş Günü, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’da 6 yıl aradan sonra İstanbul’u kanatlar altına alacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile düzenlenen etkinlikte, birbirinden yaratıcı el yapımı uçuş aracına sahip 40 cesur takım, uçabildiği kadar uçacak. Yüzbinlerce katılımcının yerinde ücretsiz olarak izleyebileceği Red Bull Uçuş Günü, Caddebostan Plajı’nda adeta bir festival tadında geçecek.

Dünya çapında düzenlenen ve Türkiye’de dördüncü kez gerçekleştirilen Red Bull Uçuş Günü, en son 2013 yılında İstanbul’a uğramış, 140 bin kişiyi Caddebostan Sahili’nde buluşturmuştu. O yıl Angara Bird isimli takım, birinciliği 30 metre ile elde etmiş, Türkiye rekorunu kırmıştı.

Yaratıcılık, cesaret ve eğlenceyi bir araya getiren ve tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Red Bull Uçuş Günü’nde bu yıl kırılacak rekoru izlemek isteyen herkes 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’da Caddebostan Plajı’na davetli.

Red Bull Uçuş Günü

İlgili Haberler