İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe mağdurlarıyla görüştü

yazar Kadir Toprakkaya

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlar ile buluştu. Partisinin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Gökçınar, Fikirtepelilerden yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili detaylı bilgi aldı, Fikirtepe’de yaşanan kentsel dönüşüm mağduriyetini İBB imkânları ile çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Ardından Fikirtepelilere hitap eden Necdet Gökçınar, adaylık sürecinden önce de durumu bildiğini ifade ederek; “Bu şehrin belediye başkanı olacaksam, İstanbul’daki hiçbir mağduriyeti beni ilgilendirmez diyerek geri çeviremem. Bakın, biz bu sorunu ve mağduriyeti biliyoruz. Hiçbir hakkı hiçbir kimseye peşkeş çekmeden, hak ve adalet esas olmak üzere bu sorunu çözeceğiz. Bunu herkes duysun. Belediye imkânlarını devreye sokacağız ve hakların zayi olmasını engelleyeceğiz. İşte bu, Milli Görüş’ün belediyecilik anlayışı” şeklinde konuştu.

Necdet Gökçınar“BÜTÜN İSTANBULLULARIN HAKKINI KORUYACAĞIZ”

Fikirtepe’deki sorunu çözerken diğer İstanbulluların haklarını da kesinlikle koruyacaklarını belirten İBB Başkan Adayı Gökçınar, Fikirtepelilerle birlikte onların rızalarını alarak sorunu çözeceklerini, halka sahip çıkan bir belediye başkanı olacağını vurguladı.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar “BANA MI SORDUNUZ DEMEK UTANÇ VERİCİ”

Mağdurlardan bir kısmı, yetkililerden “İmza atarken bana mı sordunuz?” cevabını aldıklarını söyleyince Necdet Gökçınar, “Bu ülkemiz adına utanç verici birşey” diye konuştu. Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ve Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz, toplantının ardından Lekeye Çivi Çak Platformu’na çivi çakarak Fikirtepelilere destek verdi.

İlgili Haberler