İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Saadet Partisi, İstanbul için “Necdet Gökçınar” dedi

yazar Kadir Toprakkaya

Kadıköy’de Ahmet Kökler’i belediye başkan adayı olarak belirleyen Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Necdet Gökçınar ismini aday olarak açıkladı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programda, Saadet Partisi’nin İstanbul adaylarının tamamı tanıtıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı aday tanıtım programı, 10 Şubat Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Son derece başarılı bir organizasyonla İstanbul ve tüm ilçelerinin belediye başkan adaylarını üyelerine tanıtan Saadet Partisi; Üsküdar’da Yılmaz Bayat, Beykoz’da Muharrem Kaşıtoğlu, Şile’de Yunus Emre Köse, Çekmeköy’de Abdülhalim Meşe, Ümraniye’de Yakup Kasımay, Kartal’da Fehim Hava, Pendik’te Mahmut Kılıç, Tuzla’da   Resul Kılıç, Sancaktepe’de Zeki Başaran, Sultanbeyli’de Muhammed Fetullah Bülbül isimlerini aday olarak açıkladı.

Necdet GökçınarNECDET GÖKÇINAR HAKKINDA…

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, 1952 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Kırşehirli olan Gökçınar, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1973’te İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Elektronik Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Refah Partisi İstanbul İl Yönetimi’nde görev aldı. 1992-1996 yılları arasında Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 1996-2006 yılları arasında Refah, Fazilet ve Saadet Partileri İstanbul İl Teşkilatı’nda Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2018 yılından itibaren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Başdanışmanı olarak çalışmalarına devam etti. İyi seviyede İngilizce bilen Necdet Gökçınar’ın Türkiye ve dünya ekonomisi, sanayi, teknoloji ve kalkınma modelleri, siyasi ve dini tarih alanlarında çalışmaları bulunmakta. Necdet Gökçınar, evli üç çocuk babası.

saadet partisiBostancı Gösteri Merkezi’ne çıkan yollar, dev Saadet Partisi afişleriyle donatıldı…

Saadet Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet KöklerSaddet Partisi, Kadıköy Belediye Başkan Adaylığı için Ahmet Kökler ismini belirlemişti…

İlgili Haberler