İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Sağlıklı ve genç kalmanın sırrı bulundu!

yazar Kadir Toprakkaya

Sağlıklı ve genç kalmanın sırrı bulundu! Chenot Metodu, yaşlanmayı durdurmak için vücudun bütün fonksiyonlarını optimize ediyor, beden ve zihin sağlığını koruyor, enerji kanallarını canlandırarak genç kalma süresini mümkün olan en yüksek  seviyeye çekmeyi başarıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Chenot Terapi Diyeti, sağlıklı yaşama dair her konuyu içermesiyle dikkat çekiyor. Kişiye özel programlar halinde uygulanan metot, hücreleri toksinlerden arındırma, ideal metabolizma için gereken besin maddelerini sunma ve tüm vücudu yenileme amaçlarını taşıyor. Metotta ayrıca kişiye özel sağlık değerlendirmesi, yoğun terapi ve zenginleştirilmiş hayat tarzı seçenekleri de sunuluyor. Bu sayede, vücudun yaşlanmasına etki eden tüm faktörler tespit edilip hızla çözüme kavuşturulurken, kişinin sağlığı önündeki tüm tehditler de ortadan kaldırılıyor.

sağlıklı ve genç

KİLİT NOKTA, BESLENME ALIŞKANLIĞI

Çin Tıbbı’ndan en güncel bilimsel araştırmalara dek pek çok kaynaktan beslenerek tasarlanan Chenot Terapi Diyeti, kişinin yemek yeme alışkanlıklarının fiziksel ve zihinsel sağlığın temeli olduğu bilgisi üzerinden hareket ediyor ve kilit noktasına beslenme alışkanlıklarını koyuyor. Yaşam tarzına ve vücut özelliklerine göre özel olarak tasarlanmış doğru bir beslenme biçimi kişiye enerji, konsantrasyon ve çeşitli hastalıklara karşı direnç kazandırırken, fiziksel ve zihinsel performansı da arttırıyor. Bu nedenle doğru beslenme yolunun bulunmasıyla başlayan Chenot Metodu, ikinci aşamada Detox ve Biolight isimli iki farklı seçenek sunuyor.

HÜCRELER KORUNUYOR, OKSİDATİF HASAR ORTADAN KALDIRILIYOR

Detox ve Biolight diyetlerinin her ikisinde de, hücre koruyucu proteinlere; diyabet, ateroskleroz ve alzheimer hastalıklarını engelleyen pişirme yöntemlerine ve oksidatif hasarı ortadan kaldıran uygulamalara başvuruluyor.  Detox diyeti yedi gün boyunca uygulanıp vücudu zararlı toksinlerden ve tüm hasarlarından kurtarmayı hedeflerken, her gün uygulanan ve daha uzun soluklu bir çalışma olan Biolight diyetiyle ise vücut işlevlerinin en üst seviyeye çıkartılması sağlanıyor.

sağlıklı ve genç

PİLOT BÖLGE AZERBAYCAN

Sağlık ve İyilik Uzmanı Henri Chenot’un geliştirdiği Chenot Metodu, günümüzde yalnızca Azerbaycan’daki beş yıldızlı pilot resort “Chenot Palace”da uygulanıyor.  Nohur Gölü’nün hemen yanında yer alan ve konuklarına muhteşem bir doğa sunan terapi merkezi, Türkçe bilen uzman ekibi ile sağlıklı ve genç kalmak üzere Türkiye’den gelecek konuklarını bekliyor.

İlgili Haberler