İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Schneider Electric, A-TECH Fuarı’nda büyük ilgi gördü

yazar Kadir Toprakkaya

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, geçtiğimiz ay gerçekleşen A-TECH Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na katıldı. Açılışını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yaptığı kamu ve özel sektörü buluşturan fuar Ankara Congresium’da gerçekleşti. Fuara 100 firma katıldı ve beş binin üzerinde ziyaretçi ağırlandı.

Sektörün önde gelen firmalarının ve liderlerinin buluştuğu fuarda Schneider Electric, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da ziyaret ettiği stantta Masterpact MTZ ve akıllı pano ile büyük beğeni topladı. Ayrıca şirketin elektrik araç şarj istasyonu, EvLink de oldukça ilgi gördü.

MASTERPACT MTZ, FUARIN YILDIZI OLDU

Fuarın en çok ilgi gören ürünlerinden biri Masterpact MTZ oldu. Masterpact MTZ açık tip devre kesiciler, çalışma süresinin ve enerji veriminin artırılması için geliştirildi. Masterpact MTZ, aşırı yük, kısa devre ve ekipman kaynaklı toprak hatalarından ötürü oluşan hasarlardan elektriksel altyapı sistemini korumak üzere tasarlanmış kapsamlı bir açık tip devre kesici serisi olarak hizmet veriyor. En son dijital teknolojileri bünyesinde toplayan Masterpact MTZ, ölçeklenebilirlik, dayanıklılık ve bağlanabilirliği bir araya getiriyor. İleri düzey dijital teknoloji ve Micrologic X açtırma ünitesi ile donatılan Masterpact MTZ güvenlik ve enerji verimliliğine önemli bir katkı sağlıyor.

Masterpact MTZ devre kesiciler, akıllı modüller aracılığıyla akıllı bağlantılar, uzaktan izleme ve kolay özelleştirme gibi seçeneklerle kullanım alanlarını genişletiyor. Masterpact MTZ Schneider Electric’in EcoStruxure™ Power platformuyla da sorunsuz bir şekilde bağlantı sağlayabiliyor. Bu da ürünü güvenlik, üst düzeyde kullanılabilir ve enerji açısından verimli elektrik dağıtım sistemlerinin bir parçası yapıyor.

İlgili Haberler