İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Şerif Yenen’den Lezzet Turları

yazar Kadir Toprakkaya

İstanbul’daki lezzetlerin tadını çıkartmak; Süleymaniye, Tahtakale ve Eminönü’nün arka sokaklarında eğlence ve damak tadı temalı bir tura katılmak ister misiniz? O halde sıkı durun, çünkü Turizm Uzmanı ve Seyahat Yazarı Şerif Yenen’in tüm İstanbullulara son derece keyifli bir teklifi var.

Lezzet Durakları ve Mimar Sinan

Şerif Yenen tarafından düzenlenen organizasyonun ismi, “Lezzet Durakları ve Mimar Sinan”… Tarihi yarımadada gerçekleşecek olan gezi, katılımcılarına İstanbul’un en lezzetli sokak yiyeceklerini tatma ve Mimar Sinan’ın üç önemli eserini keşfetme olanağı tanıyor. Mimar Sinan tarafından inşa edilen Şehzade Camii, Süleymaniye Camii ve Kanuni’nin Sadrazamı Rüstem Paşa’nın çinileriyle ünlü camisinin dahil olduğu gezi, sohbetler, fotoğraf çekimleri ve Şerif Yenen’in uzman anlatımıyla renklenerek unutulmaz bir anıya dönüşecek.

Yenen’den Katılımcılara Sürpriz

Gezi esnasında Bozdoğan Su Kemeri, Süleymaniye Hamamı, Büyük Valide Han gibi yapılar da ziyaret edilecek ve Vefa Bozacısı’nda boza, Süleymaniye Kuru Fasulyecisi’nde fasulye ve pilav, Tarihi Kokoreççi’de kokoreç ve çiğ köfte tadımı gerçekleştirilecek. Programa katılanlara ayrıca, Şerif Yenen’in eserleri arasında bulunan “Quick Guide İstanbul Haritası” ve “İstanbul Belgeseli: İstanbul Unveiled” filminin DVD’si armağan edilecek.

Tarih: 12 Mart 2017

Şerif Yenen’in bu son derece keyifli gezisine katılmak istiyorsanız, 12 Mart 2017 tarihini ajandanıza şimdiden kaydetmenizi tavsiye ederiz. Tura katılım şartlarını ve detaylı bilgiyi ise, http://serifyenen.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

İlgili Haberler