İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Setur yeni şubesiyle Nişantaşı’nda!

yazar Cenay Toprakkaya

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur, 2019 yılını yeni şubesiyle karşılıyor. Elmadağ şubesinin yerine açılan Nişantaşı şubesi, firmanın yenilikçi ve kaliteli çizgisini Avrupa Yakası’ndaki misafirlerine sunmaya devam ediyor.

Setur, Ümraniye (Genel Müdürlük) ve Suadiye’nin ardından açtığı Nişantaşı şubesinde de misafirlerine gitmek istedikleri ülke ve bölgeler hakkında bilgi veriyor, müşterilerini onların beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak tur ya da otellere yönlendiriyor ve vize hizmeti sunuyor. Nişantaşı şubesinin açılışını ekibiyle birlikte kutlayan Setur, yeni komşularına da çay ikramı ile sıcak bir sürpriz yaptı. Açılışa; Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Murat Tomruk ve pek çok çalışan katıldı.

ERKEN REZERVASYONDA SETUR AYRICALIKLARI

Setur ayrıcalıklarıyla seyahat etmek isteyenleri pek çok avantaj bekliyor. 2019 sezonu için erken rezervasyon dönemini başlatan Setur’un erken rezervasyon kampanyasında, yaz döneminde Türkiye’nin en seçkin tatil otellerinde yüzde 50’ye varan indirimli fiyatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 para iadesi, fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlem garantisi veriliyor. Tüketicilere ayrıca otellerin en iyi odaları da sunuluyor. Erken rezervasyon kampanyasına katılanlar, Setur’un portföyünde yer alan ve Belek, Bodrum, Side başta olmak üzere Çeşme, Marmaris, Alanya ve Kemer’de bulunan pek çok üst kategori otelde indirimli konaklayabilecek.

Setur

YURT DIŞI TURLARINDA SİGORTA AVANTAJI

Türk vatandaşlarına vize uygulayan ülkeler tarafından zorunlu talep edilen yurt dışı seyahat sigortasını da ücrete dahil olarak sunan avantajlı turlar, seyahat düşkünlerini bekliyor. Setur’un altı kıtaya yayılan yurt dışı turları, misafirlerinin yüksek memnuniyet oranıyla her yıl rotalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdürüyor.

İlgili Haberler