İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

SKAL İstanbul, Mövenpick Golden Horn’da buluşuyor

yazar Kadir Toprakkaya

SKAL International İstanbul Kulübü, Mayıs ayı buluşması için Haliç’in ünlü oteli Mövenpick Golden Horn’u tercih etti. 23 Mayıs 2017 Salı öğle yemeği şeklinde gerçekleşecek etkinliğe, otelin Genel Müdürü Ahmet Arslan ev sahipliği yapacak. Hayli geniş bir katılımın beklendiği buluşma kapsamında SKAL İstanbul Kulübü üyeleri, oteli ve imkanlarını da yakından tanıma imkanına sahip olacak.

MÖVENPİCK GOLDEN HORN HAKKINDA…

Geçtiğimiz yıl kapılarını açan Mövenpick Golden Horn, İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci, Türkiye’de ise dördüncü yatırımı olarak bilinmekte. Otelin dış cephe mimarisi ve iç mekan konsepti, Haliç’in tarihi dokusundan ilham alınarak çağdaş bir anlayışla tasarlandı.  Birçoğu Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 odası, gurme lezzetler sunan Pruva Swiss Grill restoranı, arındırıcı SPA’sı Serenity Wellness Center ve 380 m2’lik Golden Horn Balo Salonu’nun da dahil olduğu son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplam 7 toplantı salonuyla Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirildi. Tarihi Yarımada’nın kalbinde yer alan, Eski Kent Bölgesi’ne ve Haliç Kongre Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Uluslararası Havalimanı’na ise yalnızca 16 km uzaklıkta olan otel, hem E-5 hem de TEM otoyoluna bağlantısıyla şehrin önemli iş ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Mövenpick Golden Horn

EŞSİZ HALİÇ MANZARASINDA JAKUZİ KEYFİ…

Siyah-beyaz liman fotoğraflarının ve tarihi haritaların duvarlarını süslediği 26-32 m2’lik ferah odalarının yanı sıra 7 adet süitin bulunduğu otelin tüm odalarında uydu kanallı 40 inç led TV, direkt hatlı telefon, kablosuz internet bağlantısı, çalışma masası, laptop büyüklüğünde elektronik kasa, minibar, kahve ve çay makinesi bulunuyor. Özel balkonlu Premium odalar Haliç manzarasına karşı günbatımı keyfi sunarken, balkonunda jakuzisi yer alan Golden Horn Suit ise konfor ve lüksü bir arada yaşatıyor.

PRUVA SWİSS GRİLL RESTAURANT…

Pruva Swiss Grill Restaurant’ın açık mutfağında Başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibi tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından yaratıcı lezzetler, İsviçre klasikleri ve Türk spesiyalitelerinin farklı sunumları damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. 90’ı terasta, 146’sı içeride olmak üzere toplam 236 kişi kapasiteli Pruva Swiss Grill Restaurant’ta, ayrıca 20 kişiye kadar grupları ağırlayabilen özel bir yemek odası da bulunuyor. Lobby Lounge & Bar’da sunulan enfes kokteyller ise, misafirlerin günün yorgunluğunu atmasına yardımcı oluyor.

BALO SALONUNA ASANSÖRLÜ ARAÇ GİRİŞİ…

Mövenpick Golden Horn, aynı zamanda kurumsal etkinlikler, toplantı ve davetler için de ideal bir atmosfer sunuyor. Otelde 380 metrekare büyüklüğünde 440 kişi kapasiteli Golden Horn Balo Salonu’nun yanı sıra büyüklükleri 23 ile 120 metrekare arasında değişen 6 adet toplantı salonu da bulunuyor. Asansörlü bir araç girişi ile içeriye direkt erişim sağlayan Golden Horn Balo Salonu, şehrin yeni lansman adresi olacak. Konferans salonları ve balo salonlarında kullanılan ileri teknoloji otomasyon sistemi ses, ışık ve ekranın iPad üzerinden kontrol edilebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca otelin Wellness Centre’ı, son teknoloji kardiyovasküler aletlerin bulunduğu fitness salonu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, dinlenme alanı ve iki adet masaj odası ile hizmet veriyor.

İlgili Haberler