İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

SKALITE 2018 Ödülleri Sahiplerini Buldu

yazar Ahmet Doğan

SKAL International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen, SKALITE Ödülleri sahiplerini buldu. 22 Kasım akşamı İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerine verilen SKALITE 2018 Ödülleri’ni yaklaşık 500 davetli izledi.

TURİZMDE KALİTE

İlk defa 1998 yılında verilmeye başlanan ve bu yıl 20’nci defa sahiplerini bulan SKALİTE, turizm çevrelerindeki kaliteyi yükseltmenin yanında, teşvik etmeyi de amaçlıyor. Bu yıl farklı bir yöntemle belirlenen ödüllerde kültür ve sanata katkı sağlayan kurum ve kuruluşlar ağırlıktaydı.

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK

Programın sunuculuğunu Neslihan Maltepe yaptı. Ceren Gündoğdu Orkestrası’nın seslendirdiği şarkılarla renk kazanan gecede bir konuşma yapan SKAL International Kulübü Başkanı Ata Eremsoy, “SKALİTE’de 20 yılı geri bıraktık. Çok önemli başarılara imza attık. Buralara gelinceye kadar pek çok arkadaşımız, büyük fedakarlıklardabulunarak katkı verdiler. Huzurlarınızda hepsine teşekkürlerimi iletiyorum…” dedi.

KÜLTÜR VE SANAT’A KATKIYI ÖDÜLLENDİRDİK

Bu yıl, aralarında SKAL International İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı bir jüri tarafından belirlenen SKALİTE  2018 Özel Ödülleri belirlenirken, kültür ve sanat verdikleri katkıların ön planda tutulduğunu dile getiren Ata Eremsoy, “Bu kararı alırken içimizden çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da etkilendik. Bu nedenle ilk SKALİTE 2018 Özel Ödülü’ne Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ithaf ettik” açıklamasında bulundu.

EMITT FUARI’NDAN, TÜRK HAVA YOLLARI’NA

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte, SKALİTE 2018 Özel Ödülleri’ni alan kurum ve kuruluşlar şöyle: Akbank Sanat, Borusan Sanat, Contenporary İstanbul, D.Ream, EMITT Fuarı, Garanti Bankası, Hürriyet Gazetesi Seyahat Eki, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı, İş Sanat, Mikka, Tims Prodüksiyon, Rahmi Koç Müzesi, Sakıp Sabancı Müzesi, Pera Müzesi, TAV Hava Limanları İşletmesi, TÜRSAB,  Türk Hava Yolları ve Zorlu Performans Merkezi…

SKAL International İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALITE 2018 Ödül Töreni’ne katılanlar arasında duayen turizmcilerimizden Hüseyin Kurtoğulları da vardı. Kurtoğulları, SKALITE ödülünü alanlar arasında yer alan TÜRSAB Başkanı FiruzBağlıkaya’yı ilk tebrik eden isim oldu.

HABERİSTANBUL

 

İlgili Haberler