İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Sosyal Mağaza projesiyle yüzler gülüyor

yazar Reha Kadak

Kağıthane Belediyesi, Sosyal Mağaza projesiyle bu yıl 15 binden fazla vatandaşın kıyafet, kırtasiye, ayakkabı ve oyuncak ihtiyacını karşıladı. Sosyal belediyecilik alanında çalışmalarıyla ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Kağıthane Belediyesi, 2017 yılında yine binlerce vatandaşa yardım elini uzattı. Belediyenin ihtiyaç sahibi her yaştan vatandaş için hizmete açtığı Sosyal Mağaza’dan bu yıl 15 binden fazla kişi yararlandı.

Kağıthane Belediyesi’nin Sosyal Mağaza adını verdiği hizmet merkezinde her yaştan vatandaş için kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kırtasiye ürünleri ve kitap bulunuyor. Vatandaşlar, buraya gelerek kendi beğendikleri ürünleri hiçbir ücret ödemeksizin alabiliyorlar. Sosyal Mağaza’da orjinal, daha önce hiç kullanılmamış ve etiketli ürünler bulunuyor.

Sosyal Mağaza

BEĞENDİKLERİ KIYAFET VE AYAKKABILARI ALDILAR…

Proje kapsamında son olarak yaşları 7 ile 10 arasında değişen 50’ye yakın öğrenci ağırlandı. Öğrenciler, düzenlenen programda kendi bedenlerine uygun beğendikleri kıyafet ve ayakkabıları aldı. Erkek öğrencilere kumandalı araba, kız öğrencilere ise oyuncak bebeklerin hediye edildiği etkinlikte ayrıca, her öğrenciye okuma kitabı da verildi.

Sosyal Mağaza

FAZLI KILIÇ: HER AN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ…

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; “Buranın kapısı yılın her günü, ihtiyaç sahibi her yaştan vatandaşımıza sonuna kadar açık. Amacımız, ilçemizde kimsenin kendisini yalnız ve çaresiz hissetmesi. Her an vatandaşımızın yanındayız. Sosyal yardımlarımızla vatandaşımız kendisine ve devletine güven duyuyor. Çocuklarımız kırtasiye yardımlarıyla derslerinden geri kalmıyor. Ailelerin daha mutlu ve huzurlu olması için desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

Sosyal Mağaza

İlgili Haberler