İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Sosyal medya fenomenleri İstanbul’da buluşacak

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin tercihlerine yön veren içerik yaratıcıları ve sosyal medya fenomenleri, 15-24 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da INFLOW Global Summit’te bir araya gelecek. Etkinlik, The Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek. Seyahat, lüks, moda, gastronomi, anne-çocuk temalarıyla paylaşımlarda bulunan sosyal medya fenomenleri, etkinlik süresince birçok farklı alt etkinlikler ile sektörün lider isimleriyle birebir görüşmeler yapacak.

TÜRKİYE İMZALI ULUSLARARASI ETKİNLİK…

Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek bir etkinlik olan INFLOW Global Summit’te, panellerin yanı sıra B2I (Business-to-Influencer) toplantılarıyla dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileriyle görüşme fırsatı bulacak. Program kapsamında dünyaca ünlü fenomenler, Kapadokya’yı da ziyaret edecek. Dijitalleşmenin hayatın her alanına entegre olduğu günümüz dünyasında etkinliğe katılacak olan influencerlar, ülke tanıtımına önemli bir destek sağlayacak.

200 INFLUENCER GELİYOR…

INFLOW Global Summit, 28 farklı ülkeden 100 yabancı Influencer’ı ağırlayacak. Ayrıca yerli ve yabancı marka profesyonelleri de etkinliğe katılacak. Etkinliğe Türkiye’den de 100 Influencer katılacak ve markalarla bir araya gelme fırsatı yakalayacak. Etkinliğe katılacak Influencerlar arasında Suzanne Bruch (wonderful_places), Jack Morris (Doyoutravel), Johnny Ward (onestep4ward) Lauren Bullen (gypselust), Enzy Leovarisa (enzystoria), Jessica Agnesia (jcsmila), Cristina Musacchio (cristinamusacchio), Samantha (lesssamantha), İdil Yazar (idilyazar), Ahmet Erdem (ahmet.erdem), Ceylan Çapa (ceylancapa) ve Rachel Araz (rachelaraz) yer alıyor.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ MÜLTECİ KAMPI’NI ZİYARET EDECEK…

15 Aralık’ta basın toplantısı ile başlayacak olan etkinlikte, 16-17 Aralık tarihlerinde dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile Mülteci Kampı ziyareti gerçekleştirilecek. Etkinlik, 18 Aralık’ta Four Seasons Bosphorus’ta yapılacak “Hoşgeldiniz Yemeği” akabinde ise ertesi gün The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleşecek panellerle devam edecek. Aynı günün akşamında Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenecek Influencer Partisi ile konuklarını ağırlayacak olan etkinlik, 20 Aralık’ta B2I toplantıları ve Networking etkinlikleri ile sürecek. 21-24 Aralık tarihlerinde ise sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da Argos in Cappadocia’da konaklayarak, Türkiye’nin doğal güzelliklerini ilgili destinasyon özelinde de deneyimleme imkanı yakalayacaklar.

Sosyal medya

INFLOW TRAVEL SUMMIT NİSAN 2017’DE DÜZENLENMİŞTİ…

Nisan 2017’de Antalya’da düzenlenen Inflow Travel Summit etkinliğine 200’den fazla influencer, 340’tan fazla marka katıldı. Bu etkinlikte 9 panel ve 2 keynote gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 58 bin 471 paylaşım yapılırken, sosyal medyada 9,8 milyon adet etkileşim sağlandı.

INFLOW GLOBAL SUMMIT HAKKINDA…

INFLOW Global Summit, markaları influencer’lar ile bir araya getiren uluslararası ölçekte zirveler düzenlemektedir. Seyahat, moda, yemek, teknoloji ve dijital pazarlamada değer yaratmak için yeni yöntemlerin önünü açan INFLOW, dünyanın her noktasından doğru dijital influencer’lar ile buluşma fırsatı yaratmaktadır.

İlgili Haberler