İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Taksiciler Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde

yazar Reha Kadak

Taksiciler, Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde hafta sonu kahvaltı organizasyonundaydı. Etkinliğe katılanlar hem kahvaltının hem de Boğaz’ın tadını çıkardı; rehber eşliğinde İstanbul’a dair tarihi ve önemli bilgiler edindi. Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, Taksi Haber Merkezi Zello Bas-Konuş Kanalından Recep Kaya katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, etkinlikte yaptığı konuşmada “Valide Sultan Gemisi dünyada bir ilk. Tamamen bir kültür projesi. Boğaz’da İstanbul’u tanıma ve İstanbullulara bu güzel şehri daha iyi yaşama fırsatı vermek için bu projeyi hayata geçirdik. Gemi tam dört aydır faaliyette. 120 gün içerisinde 100 bine yakın İstanbullu, bu gemiden yararlandı. Taksiciler olarak İstanbul trafiğinde işiniz gerçekten çok zor. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum ve Allah yardımcınız olsun diyorum. Başkan yardımcısı olduğum zamanlarda bir toplantıda Üsküdar’da duraksız taksiciler kalmayacak demiştim. Sözümüzü mümkün mertebe tutmuş durumundayız. Rahat nefes alasınız diye Üsküdar’daki taksi duraklarını yenilemeye devam ediyoruz” diye konuştu ve davete teşrif etmiş olan herkese teşekkürlerini iletti.

Anadolu Taksi Dayanışma adına Üsküdar Taksi Durakları Derneği Yönetim Üyeleri, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e plaket takdim etti.

Valide Sultan Gemisi

Valide Sultan Gemisi

İlgili Haberler