İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Tiyatroadam’ın bu haftaki İstanbul oyunları

yazar Reha Kadak

Son yılların önemli tiyatro ekiplerinden Tiyatroadam’ın iki yeni oyunu “Kafkas Tebeşir Dairesi” ve “İntiharın Genel Provası”, İstanbul’da sahne alacak.

Tiyatroadam’ın eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla soluk soluğa bir Brecht masalı: Kafkas Tebeşir Dairesi, bol ödüllü oyunu Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı’nın yönetmeni Ümit Aydoğdu’nun yalın, oyunsu rejisiyle, baş döndürücü bir tempo, coşku ve eğlenceyle sahnede. Oyun, 20 Aralık Çarşamba günü saat 20:30’da Baba Sahne’de, 23 Aralık Cumartesi günü saat 20:30’da Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Tiyatroadam

İNTİHARIN GENEL PROVASI…

Bir diğer eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla gizemini oyunun sonuna kadar koruyan bir bulmaca, şaşırtıcı bir macera “İntiharın Genel Provası”, 20. yüzyılın Balkanlar’dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan, aynı zamanda Emir Kustrika’nın “Underground” filminin de senaristi Duşan Kovaçeviç’in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi. Emrah Eren’in yönettiği, Barış Dinçel’in dekor ve kostümlerimizi hazırladığı oyunda Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk yer alıyor. “İntiharın Genel Provası” oyunu, her salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde.

Tiyatroadam

İlgili Haberler