İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Tosic’ten Özür

yazar Kadir Toprakkaya

 

Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yle oynadığı karşılaşmada gergin anlar yaşanırken, geceye damgasını vuran isim ise Hollandalı yıldız Robin Van Persie ile yaşadığı gerilim sonucu oyundan ihraç edilen Dusko Tosic  oldu.

 

Instagram’dan Özür Diledi 

Robin Van Persie’yle girdiği tartışma sonrasında sinirlerine hakim olamayan ve takımını sahada on kişi bırakan Dusko Tosic, bir anlamda takımının maçı kaybetmesinde de baş rolü oynamıştı. Karşılaşma sonrasında resmi Instagram hesabından açıklama yapan Tosic, “Tüm taraftarlar, takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanları, bu gece için çok üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

 

Tosic’in Eşinden Ağır Hakaret

Öte yandan Dusko Tosic’in fotomodel eşi Jelena Karleusa, karşılaşma sonrasında Twitter üzerinden Robin Van Persie’ye ağır hakaretlerde bulundu. Kısa bir süre sonra tweetini silse de, Karleusa’ya gösterilen tepkiler halen devam ediyor. Maç boyunca tahrik edici hareketlerde bulunan Robin van Persie ise, Beşiktaş taraftarının en çok eleştirdiği isimlerin başında yer alıyor.

İlgili Haberler