İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

TÜKİD Başkanı Helvacıoğlu: “Yeni eğitim yılı herkese hayırlı olsun”

yazar Kadir Toprakkaya

“Eğitimde hedefimiz bir” diyen TÜKİD Başkanı Mehmet Helvacıoğlu, “2019 – 2020 eğitim – öğretim yılının hem öğrenciler ve aileleri hem de kırtasiye sektörü ile eğitim camiası için hayırlı olmasını dileriz” dedi. Yeni eğitim-öğretim yılında da kırtasiyede güvenilir ürün mücadelelerinin artarak devam edeceğini belirten Helvacıoğlu, “Söz konusu çocuklarımız olduğunda güvensiz ürüne karşı asla toleransımız yok” ifadelerini kullandı.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkanı Mehmet Helvacıoğlu, 2019 – 2020 eğitim – öğretim yılının, hem öğrenciler ve aileleri hem de kırtasiye sektörü ile eğitim camiası için hayırlı bir yıl olmasını diledi. TÜKİD olarak ailelerle eğitimde hedeflerinin bir olduğunun bir kez daha altını çizen Helvacıoğlu, “Bu yıl 25 milyona yakın çocuğumuz ders başı yapacak. Çeşit çeşit kırtasiye ürünleri kullanacaklar. Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyin üzerinde. Çocuklarımızın en sağlıklı, en güvenilir ve yenilikçi ürünleri kullanarak gelişimlerini, eğitimlerini tamamlamaları konusunda sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

TUKİD

TOLERANSIMIZ YOK

Bu nedenle kurulduğu ilk günden beri kırtasiyede sahte ürünlerle mücadeleyi sürdürerek ürün güvenliği oranını % 97’ye çıkardıklarını anlatan Helvacıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “TÜKİD’in bundan sonra da bu amaçla hiç durmadan çalışmalarına devam edeceğini bildirmek isteriz. Özellikle söz konusu çocuklarımız olduğunda güvensiz ürüne karşı asla toleransımız yok. Geleceğin doktorları, öğretmenleri, sanatçıları ya da avukatları olacak çocuklarımızın eğitim süreçlerinde kullanacakları kırtasiye ürünleri ile sadece yaratıcılıklarına odaklanmaları en büyük arzumuz. Öğrencilerimizin sağlığını tehdit edecek, eğitimini aksatacak hiçbir ürünün satılmasına izin vermeyeceğiz.”

TÜKİD olarak her zaman olduğu gibi yeni eğitim – öğretim dönemi boyunca da kamuoyunu her konuda bilgilendireceklerinin, desteklerinin artarak devam edeceğinin sözünü veren Helvacıoğlu, “Çocuklarımızın bol başarılı bir dönem geçirmelerini dileriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler