İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Uluslararası Çikolata Festivali 20 Nisan’da Sirkeci’de

yazar Kadir Toprakkaya

Uluslararası Çikolata Festivali, 20 Nisan’da Sirkeci’de düzenlenecek. İstanbul’un en yeni festivallerinden olan Çikolata Festivali, Amazon ormanlarının derinliklerinden gelen ve hikayesi 4.000 yıl öncesine dayanan çikolatanın tarihsel serüvenine de ışık tutacak.

20-23 NİSAN ARASINDA DÜZENLENECEK

Festivalin düzenleneceği mekan; tarih, kültür ve medeniyetin buluşma noktası olarak kabul edilen Sirkeci Garı olacak. 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyonda, ortak noktası lezzet olan binlerce insan bir araya gelecek. Festival kapsamında ayrıca workshoplar, usta şefler tarafından düzenlenen seminer ve söyleşiler, çikolata üzerine teknolojik uygulamalar, interaktif festival deneyimi gibi çok sayıda etkinlik ve yenilik de konukların beğenisine sunulacak.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Uluslararası Çikolata Festivali’nde, bu vazgeçilmez lezzetin tutkunları çocuklar da unutulmadı. Festival kapsamında çocuklar için hazırlanan “kidszone”, çocuklara hem festival kalabalığından etkilenmeyecekleri güvenli bir ortam, hem de eğlenceli etkinliklere katılma imkanı sunacak. Çikolata Festivali, 20-21 Nisan tarihlerinde 10:00-20:00, 22-23 Nisan tarihlerinde ise 10:00-22:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Çikolata Festivali

İlgili Haberler