İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ümit Besen en güzel şarkıları ile Kanyon’da

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Kendine özgü üslubuyla özgün projelere imza atan ünlü müzik adamı Ümit Besen, 11 Kasım Cumartesi akşamı Kanyon misafirleri için tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Ümit Besen’e sahnede Yüksek Sadakat grubunun yanı sıra sürpriz bir isim daha eşlik edecek.

36 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, geçtiğimiz yıl yayınladığı “Başka” adlı albümüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Son dönemde davul ve elektrogitar çalarak rock parçalarını ustaca yorumlayan Besen, rock ağırlıklı şarkılardan oluşan “Başka” isimli albümünden şarkılar seslendirecek.

KASIMDA AŞK KANYON’DA BİR BAŞKA…

Konserde sanatçıya Yüksek Sadakat ve sürpriz bir isim daha eşlik edecek. Kendine has yorumu ve romantik çizgisiyle hafızalarda yer eden birbirinden önemli şarkıya imza atan usta sanatçı, Kanyon misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Her mevsim senin mevsimin ama Kasım’da aşk, Kanyon’da bir başka. Etkinlik, büyülü melodiler ile sevgi dolu müzikler dinlemek, birlikte aşk şarkıları söylemek için 11 Kasım Cumartesi günü Kanyon’da, 20.00 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kanyon

İlgili Haberler