İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ünlü doktor Erdal Cücük’ün zor ameliyatı

yazar Kadir Toprakkaya

Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan obezite, artık mide küçültme ameliyatları ile kabus olmaktan çıkıyor. Türkiye’de çok başarılı ameliyatlara imza atan ve ününün yurtdışına yayılmasıyla yabancı hastaların ilk tercihleri arasına giren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, geçtiğimiz günlerde hayatının en özel ve önemli ameliyatını gerçekleştirdi.

Op. Dr. Erdal Cücük’ün 13 yıllık eşi ve bir çocuğunun annesi Sibel Cücük, uzun süredir devam eden reflü şikayetinin kilo aldıkça daha da artması ve kilosunun 97’lere ulaşması sonrası uyguladığı spor ve diyetle zayıflayamaması üzerine, tüp mide  (mide küçültme) ameliyatı olmaya karar verdi.

“SANA GÜVENİYORUM” DEDİ…

Sibel Cücük, ameliyatını yapmasını istediği eşinin “Ameliyat sırasında heyecanlanabilirim, istersen ameliyatı başka bir cerrah arkadaşım yapsın” şeklindeki önerisini, “Ben sana güveniyorum” diyerek geri çevirdi. Op. Dr. Erdal Cücük, görev yaptığı Medical Park Tarsus Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla meslek hayatının en önemli ve özel ameliyatını gerçekleştirerek, eşi Sibel Cücük’ün midesinin yüzde 85’ini laparoskopik yöntemle aldı. Aynı operasyonda Cücük’ün reflü ameliyatı da yapıldı. Op. Dr. Erdal Cücük, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada “İnsanın kendi yakınını, hele eşini ameliyat etmesi stres vericidir. Ama eşimin bana güvenmesiyle rahatladım” şeklinde konuştu.

Erdal Cücük

İlgili Haberler