İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Üsküdar Üniversitesi Politik Psikoloji Sempozyumu Başlıyor

yazar Kadir Toprakkaya

Oxford Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen I. Politik Psikoloji Sempozyumu, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Politik psikoloji alanına katkıda bulunan, yurt içi ve yurt dışından önemli bilim insanlarının katılacağı sempozyumda, Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. LORD John Alderdice’ye Fahri Doktora Unvanı takdim edilecek.

Oxford Üniversitesi – Üsküdar Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen I. Politik Psikoloji Sempozyumu’nun bu yılki teması ““Hakikat-Sonrası Dünyada Kaos, Karmaşa ve İş Birliğinin Psikolojisi” olarak belirlendi.

Politik psikoloji alanında çalışmalara imza atan, yurt içi ve yurt dışından önemli bilim insanlarının katılacağı sempozyumda, Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. LORD John Alderdice’ye Fahri Doktora Unvanı takdim edilecek.

I. Politik Psikoloji Sempozyumu, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Merkez Kampüste gerçekleştirilecek.

Üsküdar Üniversitesi
ALANINDA UZMAN İSİMLER SEMPOZYUMDA BİR ARAYA GELECEK…

I. Politik Psikoloji Sempozyumu; Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. LORD John Alderdice, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan, Demokrasi ve Barış İnşa Merkezi’nin kurucu ortağı ve CEO’su Eva Grosman, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tayfun Doğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Gökben Hızlı Sayar, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ünübol ve
Ankara Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülkadir Çevik, Üsküdar Üniversitesi Politik Psikoloji Merkezi Müdür Yardımcısı Ayça Ferda Kansu’nun katılımları ile gerçekleşecek.

İlgili Haberler