İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na kayıtlar sürüyor

yazar Deniz İhsan Taşdelen

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Istanbul Yarı Maratonu, 8 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’nın harika manzarası eşliğinde koşulacak.

Yenikapı Miting Alanı’nda başlayıp, Eyüp Feshane’den dönüşle yine aynı noktada son bulacak 21 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek yarı maratona son kayıt tarihi 12 Mart Pazartesi olarak belirlendi. Toplu kayıtlar ise 5 Şubat’ta başlayacak. Yarı Maraton (21K), Çeyrek Maraton (10K) ve Business Maraton kategorilerinde koşulacak Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu’na bugüne kadar 21K kategorisinde 621, 10K kategorisinde 350 kişi olmak üzere toplam 971 kişi başvurdu.

DÜNYANIN EN İYİ 10 YARI MARATONU ARASINDA…

Geçen yıl itibariyle altın kategoriye yükselerek dünya çapında en iyi 10 yarı maraton arasına giren Vodafone, dünyanın en düz ve hızlı parkurlarından birine sahip bulunuyor. Düzenlendiği yıllarda elit atletler tarafından rekor hedeflenerek koşulan ve tüm atletlerin büyük beğenisini toplayan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, rakım farkı bulunmayan parkuru ile her koşucunun en iyi derecesini yapma imkânı sunuyor. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na www.yarimaraton.istanbul resmi internet sitesinden kayıt yaptırılabiliyor.

Vodafone Istanbul Yarı Maratonu

İlgili Haberler