İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yeni nesil meyhanecilikte öncü İsim: Asmalı Cumba Cadde

yazar Pınar Baltacı

Türkiye’de yeni nesil meyhaneciliğin ilk uygulayıcı olan Asmalı Cumba Bar Meyhane, 2002 yılında kurulan Asmalı Mescit’te Asmalı Cumba Cadde isimli mekanın devamı niteliğinde. Bağdat Caddesi’nde yıllar içerisinde birçok ünlü ismi ağırlayan ‘Asmalı Cumba’ konuklarına rahat ve keyifli bir ortamda leziz mezeler eşliğinde unutulmaz bir gece imkanı sağlıyor.

Asmalı Cumba

Asmalı Cumba Cadde‘yi tercih edenler, gecenin sonunda seksenler ve doksanlara ait ezgilerle kendilerini müziğin ritmine bırakırken, vurmalı çalgılarla anın müziğine eşlik edecekleri çok keyifli bir atmosferle karşı karşıya kalıyorlar. Dans pistinde tam 100 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan ‘Asmalı Cumba’ özel kutlamalar, doğum günleri, iş yemeleri ve yıl dönümleri içinde tercihe dilen mekanlardan.

“CANLI MÜZİK VE ÖZEL KONSEPT GECELER”

Mekan işletmecisi Ergun Yeşilyurt Bağdat Caddesi ve tüm Kadıköy çevresinde alternatifsiz bir konseptle misafirlerini ağırladıklarını ifade ederek;” Tam 1 yıldır hizmet verdiğimiz mekanımızda, haftanın belirli günlerinde canlı müzik ve farklı konsept geceleriyle müdavimlerimizin değişik geceler yaşamasını sağlıyoruz.” şeklinde konuştu. Rezervasyonu için 0532 324 77 86 …

İlgili Haberler