İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı

yazar Reha Kadak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin kendisidir.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi’nin ardından İstanbul’daki programını tamamlayarak Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nin balkonundan vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasına “Sevgili milletim” ifadesini kullanarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm vatandaşları selamladı. Vatandaşların, “Dik dur eğilme bu millet seninle” şeklindeki sloganları üzerine Erdoğan, “Hiç endişeniz olmasın, beşer planında hiçbir gücün önünde eğilmedik. Sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik.” karşılığını verdi.

Erdoğan, biraz daha erken bir saatte Ankara’da olmayı planladığını ifade ederek, “İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda yaşanan elim bir kazada küçük bir evladımız ağır bir yaralanma geçirdi. Onu hem hastanede ameliyata girinceye kadar doktorlarla şöyle bir hasbihal ettim, aileyle bir arada oldum ve ondan sonra izinlerini alarak Ankara’ya rücu ettik. Gereken müdahaleler yapılıyor, şu anda ameliyattalar. Rabbimin bu evladımıza – 7 yaşında – Şafi ismi şerifiyle muamele etmesi için sizlerden de dua istiyorum.” diye konuştu.

İlgili Haberler